Den Gamle By

Dansk Plakatmuseum

Foto: Den Gamle By
Attraktioner
Museer
Se over 400.000 historiske plakater på det danske platkatmuseum. Museet er Danmarks første og eneste specialmuseum for plakatkunst. 
Adresse

Viborgvej 2

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:mail@dengamleby.dk

Telefon:86123188

Samlingen dækker meget bredt og spænder fra politiske, kulturelle og kunstneriske plakater til kommercielle plakater og avisernes spisesedler. 

Gensynets glæde

Gå på opdagelse blandt alverdens fascinerende plakater, som du ikke nødvendigvis husker, men som du måske kan genkende, når du går rundt på museet. Måske der dukker nogle sjove minder op fra barndommen? Den ældste plakat er fra 1880 og museet indeholder plakater fra 126 lande.

Særudstillinger til særlige historier

På museet kan du fra tid til anden opleve særudstillinger, der fortæller særlige historier. Plakatformatet findes over alt, og selvom nogle måske tænker, at det udelukkende er reklamer, så kan du også opdage mange fortællinger om historiske begivenheder, når du fordyber dig på museet.

Et museum i museet

Dansk Plakatmuseum blev grundlagt i 1970 af billedkunstneren Peder Stougaard og er nu en del af udstillingskvarteret i Den Gamle By, der viser livet, som det blev levet i 1970erne. 

GRATIS ADGANG FOR UNGE UNDER 18 ÅR

#danskplakatmuseum #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Viborgvej 2

8000 Aarhus C

Åbningstider

07 Sep 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af