CozyStay

CozyStay er en hotellejlighed med fantastisk beliggenhed i Aarhus centrum tæt på Åen, strøget og byens liv.

Stor privat lejlighed i Aarhus midtby

Hos CozyStay får nu mulighed for at bo som de lokale århusianere. Lejligheden er indrettet efter mottoet ”feeling at home while away” og er hyggeligt indrettet med farverige tæpper og gode møbler.

5-værelses lejlighed med plads til hele familien

CozyStay er en 5-værelses lejligheden i hjertet at smilets by. Lejligheden er på 115 m2 og kan rumme op til 6 personer fordelt på 3 soveværelser. De 2 soveværelser er udstyret med dobbeltseng, og 1 soveværelse har 2 enkeltsenge. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken, en spisestue og en stue. Herudover er der et badeværelse med bruser.

CozyStay hotellejligheden kan danne rammen om den store families ferie, en weekendtur med vennerne eller en forretningsrejse.

Centralt beliggende og gode transportmuligheder

Lejligheden er centralt placeret i Aarhus centrum. Der er kun få minutters gang til banegården, Strøget, ARoS, DOKK1 og ikke mindst Å'en med masser af cafeer og restauranter. Området myldrer af liv og det starter lige uden for døren. Det er let at komme til lejligheden med bil, bus og tog, da lejligheden ligger tæt på motorvejen, banegården og rutebilstationen.

Lejligheden udlejes for kortere eller længere tid. For mere information og booking se www.cozystay.dk.

#visitaarhus #visitaarhusregionen