Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus

Foto: Allan Samsøe Voss & Stump
Begivenheder
Begivenheder
Vær med til Classic Race, når 300 racerbiler fra ind- og udland indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane for at køre racerløb omkring Mindeparken i Aarhus.  
Adresse

Marselisborg Slotspark

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@craa.dk

Telefon:86782010

Enestående racerbiler fra formel 1 til DTC

Det er ikke kun den historiske Formel 1-klasse, der præsenterer enestående biler fra motorsportens historiebøger ved Classic Race Aarhus. Løbet spænder over sportsvogne og racerbiler fra trediverne til nutiden og tæller biler lige fra Le Mans til CanAm og utallige racerbiler med stamtavle fra den danske motorsports guldalder.

Festlig indmarch

Classic Race Aarhus plejer at markere den officielle åbning med en fest i festen: En stor og flot indmarch langs Strandvejen med orkester, fanebærere, klassiske biler, deltagende racerbiler og alt, hvad der hører til.

Lego oplevelsesområde

Den danske legetøjsgigant Lego stiller op til Classic Race med Lego-biler og aktiviteter for hele familien. Børn og voksne kan bygge deres egne racerbiler af legoklodser, køre ræs med lego-biler på specialbaner og se de imponerende lego-udgaver af kendte biler. 

Masser af aktiviteter

Classic Race Aarhus er meget mere end et racerløb. Der er Sæbekasseløb for børn, og under hele racerløbet er Mindeparken skueplads for udstillinger, aktiviteter og underholdning for alle, herunder den flotte Goodlook Street, der hylder fortidens look.

#classicraceaarhus #visitaarhus

Adresse

Marselisborg Slotspark

8000 Aarhus C

Åbningstider

15 May 20 / 17 May 20

Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Opdateret af: