Christopher til Fed Fredag

Foto: Tivoli Friheden
Begivenheder
Begivenheder
Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus. Lad dig charmere af en af Danmarks største popmusikere, når Christopher optræder til Fed Fredag i Friheden
Adresse

Tivoli Friheden

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:+45 86147300

Begivenheden er desværre aflyst på grund af coronavirus.

De to første albums har været kæmpesucceser, streamet mere end 80 millioner gange, og albummet ”Told You So” var nummer 1 på Spotify i mere end 50 dage efter udgivelsen. Der er selvfølgelig tale op popstjernen Christophers musikalske meritter.

Dansk konge af pop

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Fed Fredag - gratis med AarhusCARD

Til Fed Fredag kan du opleve en lang række fede koncerter i Tivoli Friheden. Hvert år præsenterer Friheden et bredt program, hvor der både er noget for unge og gamle, uanset om du er til pop eller rock. Koncerterne starter omkring kl. 20.00.

Du kan opleve Christopher til Fed Fredag den 3. juli 2020 klokken 20.00.

AarhusCARD: Gratis entré (inkluderer ikke turbånd)

#tivolifriheden #fedfredag 

Adresse

Tivoli Friheden

8000 Aarhus C

Åbningstider

03 Jul 20 / 03 Jul 20

Fri

20:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af