skip_to_main_content
VisitAarhus

Cafe Hack

Café Hack har det hele. I den smukke restaurant kan du nyde alt fra brunch og bobler til en lækker frokost, gode middage, cocktails og festlige aftener. Kombiner den gastronomiske oplevelse med et kulturelt indspark i form af impro comedy.

Dahl på Hack

Dahl på Hack er et tv- og radioprogram, hvor kendte mennesker under kyndig ledelse af værten Søren Dahl vender aktuelle emner og spændende problemstillinger. Den gode samtale, god tid og en bred play-liste er hovedingredienserne i det populære program, der inden navneskiftet kørte under navnet Café Hack i 14 år på P4.

Ønsker du at overvære en optagelse til Dahl på Hack som publikum, kan du købe en billet på Café Hacks hjemmeside. Der er ofte rift om billetterne, så det er en god idé at være ude i god tid. 

Impro comedy på Café Hack

Alt kan ske til impro comedy. Kun bevæbnet med deres skæve fantasi og stikord fra publikum improviserer de dygtige og hamrende underholdende grupper historier, handlinger, scener og små sketches. Det hele skabes her og nu og er teatersport, når det er bedst. Sang kan forekomme. Grupperne består af aarhusianske Blot til Lyst og Kosmonauterne fra Odense, der optræder på skift. Køb enten billet til impro comedy alene eller kombiner forestillingen med med en to-retters menu.

Besøg Café Hack når du skal

- se en forestilling på Aarhus Teater. Kig ind før eller efter forestillingen
- have en hyggelig aften, en helaftens-oplevelse med en større menu
- holde et større selskab privat eller erhverv (fra 50-300 gæster)

En smagfuld oplevelse

Med sit høje gastronomiske niveau byder Café Hack altid på smagfulde oplevelser, udsøgte vine serveret med et glimt i øjet med den særlige atmosfære, du finder i Hack Kampmanns smukke hus.

Bemærk: I perioder hvor Aarhus Teater IKKE spiller forestilling på Store Scene, holder Café Hack lukket fra mandag-onsdag.

#cafehack #visitaarhus #visitaarhusregionen