Gå til indhold
©  Foto:

BOOK1 Design Hostel

Med en unik placering i det tidligere hovedbibliotek og udsigt til ARoS og Mølleparken, tilbyder BOOK1 Design Hostel en cool hostel-oplevelse, der udfordrer den gængse opfattelse af et hostel og sætter barren for en helt ny kategori.

BOOK1 er et nyt og cool boutique hostel koncept i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus. Med unikt interiør og specialdesignede møbler, der matcher bygningens oprindelige arkitektur fra 1934, giver BOOK1 en unik designoplevelse til både lokale og overnattende gæster.

En unik location i hjertet af byen

BOOK1 ligger centralt i Aarhus tæt på ARoS, gastronomiske smagsoplevelser, pulserende byliv og et væld af oplevelser lige om hjørnet. Men oplevelserne finder du også inden for dørene. Gæsterne kan bl.a. se frem til en cool lobby bar og loungeområde, sauna, et spændende madunivers, og overnatningen foregår enten i bunk dorms eller ’pod dorms’, som man kender det fra luksus capsule-hoteller i Japan, eller i private værelser og private hostel suiter.

Nyt hostel med digital check in

Med 444 senge fordelt på Pod Dorms, Bunk Bed værelser, private værelser og hostel suiter byder det nye hostel både grupper, individuelle rejsende og lokale aarhusianerne velkommen. Her kan du få en komplet digital oplevelse og checke ind med mobilen, samt bruge mobilen som nøgle til private skabe og værelser, betale regninger, holde dig opdateret i eventkalenderen og endda chatte med personalet.

Food court og design hostel under samme tag

Sammen med åbningen af BOOK1 åbner MIB foodcourt, et nyt madunivers med masser af lækkerier, bl.a. brændefyret grill, nordisk inspireret pizza, smørrebrød og bageri, der serverer den lækre økologiske morgenmad ’Good Morning. It’s Organic!’

Nyt mødested i byens centrum

BOOK1 byder på meget mere end bare overnatning. Der bliver direkte gennemgang fra Latinerkvarteret til Mølleparken gennem det nye hostel, og i hjertet af det nye hostel er der bar, lounge og fællesområder – og den tilstødende foodcourt. Det bliver et oplagt mødested i byens centrum, hvor gæster og lokale kan mødes til en kop kaffe, en drink, arbejde på farten eller til en af de mange events, som BOOK1 byder på i løbet af året.

Fakta

 • Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i 2021 som nyt design hostel
 • 444 senge fordelt over Pod Dorms, Bunk Bed værelser, private værelser og hostel suiter
 • 24 private double værelser og 4 private suiter
 • Cool og hyggelige lounges åbner for både gæster og lokale
 • Gratis high-speed Wi-Fi
 • Food court med forskellige madkoncepter
 • Økologisk morgenmad ‘Good Morning. It’s Organic!’ serveret i food courten
 • Unik lobby bar, fællesområder og lounges
 • Sauna
 • Vaskeri
 • BOOK1 Design Hostel er placeret i Mølleparken midt i Aarhus by med natur og åen som nærmeste nabo

#BOOK1Designhostel  #visitaarhus #visitaarhusregionen