Cocktail på Bar Plata

Bar Plata

Foto: Bar Plata
Natteliv
Natteliv
BAR PLATA er en cocktailbar og restaurant i hjertet af Aarhus med fokus på god mad og smagfulde cocktails. Bar Plata introducerer dig til en helt og aldeles fremragende og anderledes aften ude. Cocktails møder gastronomi med masser af smag og idé. 
Adresse

Klostertorvet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:reservation@barplata.dk

Telefon:23102010

BAR PLATA tilbyder mellem 1 og 5 retter med tilhørende cocktails. Menuen skifter i løbet af året, så tjek deres hjemmeside for at se, hvad der venter dig. Kom og oplev en god aften i godt selskab med rolige lounge toner, ekstraordinær god service og gedigent bar- og køkkenarbejde. Priser spænder fra 1 ret og 1 cocktail til 200,- til 5 retter og 5 cocktails til 750,-

Cocktail Superteam

Cocktailbaren ledes af Vince og hans dygtige og kreative team af cocktailnørder. Cocktails inspireret af sæsonen er i højsædet.

Dining

Anders Holm er køkkenchefen, og er styrmanden på madsiden. Holm er klar med en sæsonbestemt menu, hvor der altid er fem forskellige retter at vælge imellem.

Bord Reservation og åbningstider

Bar Plata holder åbent, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Det er også muligt at reserverer lokalerne til arrangementer de andre dage.

Hvis du vil være sikker på at få et bord, er det en god ide at bestille på forhånd. Send en mail til reservation@barplata.dk.

Hvis du vil bestille bord til samme aften er det bedre at ringe til dem på telefon +45 2310 2010.

Adresse

Klostertorvet 5

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

Wed, Thu, Fri, Sat

17:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af