Asiatisk på Aarhus Central Food Market

Aarhus Central Food Market

Foto: Aarhus Central Food Market
Spisesteder
Restauranter
Aarhus Central Food Market er et stort og sanseligt madmarked på Skt. Knuds Torv midt i Aarhus. Gå på opdagelse i de indbydende boder, hvor foodies kan nyde årstidens delikatesser.
Adresse

Skt. Knuds Torv 7-9

8000 Aarhus C

Jul i Aarhus Central Food Market

Lægger du vejen forbi Aarhus Central Food Market i juletiden, kan du købe højtidens lækre delikatesser og godter. I december måned bliver det hippe madmekka nemlig omdannet til et hyggeligt jule madmarked med sjove juleaktiviteter for både store og små, hvor du rigtig kan komme i julestemning eller tage en pause fra juleindkøbene.

Alle boderne serverer særlige juleretter. Du kan f.eks. prøve julesmørrebrød, bygotto med flæskesvær, andeburger eller en julesmoothie.

Den 1. og den 14. december er der konfektworkshops for hele familien. Det blive hyggeligt og julet - læs mere på Aarhus Central Street Foods hjemmeside.

Hipt mad-mekka midt i byen

Det centrale madmarked, der både er inden- og udendørs, er en kreativ sammenblanding af nye stjerner på den danske madhimmel og erfarne, veletablerede kokke, der vil puste liv i det tidligere oversete område på Skt. Knuds Torv. Her finder du madsteder fra alle verdens hjørner omgivet af udsigt til bylivet midt i Aarhus.

Aarhus Central Food Market er stedet, hvor du kan nyde mad på højt niveau fra en lang række markedsboder og følge med i, hvad der rører sig på gastroscenen i Aarhus.

To minutters gang fra Aarhus banegård

Aarhus Central Food Market ligger tæt på Strøget og er et oplagt sted at tage en pause fra shopping og butikskiggeri, uanset om det er morgen, middag eller aften.

Events og gastro-oplevelser

Aarhus Central Food Market afholder forskellige arrangementer med alt fra Sangria-søndag i Foodie-bar til kirsebær-dessertkonkurrence. Hold dig opdateret på Aarhus Central Food Markets hjemmesideeller kig forbi og se, om der er noget på tapetet. Uanset hvad, kommer du ikke til at gå sulten derfra.

#aarhuscentralfoodmarket #visitaarhus

Adresse

Skt. Knuds Torv 7-9

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 19 / 31 Dec 19

Mon, Tue, Wed, Thu

11:30 - 20:00

Fri, Sat

11:30 - 21:00

Sun

11:30 - 18:00

Relaterede produkter

Se mere
Opdateret af: