Asiatisk på Aarhus Central Food Market

Aarhus Central Food Market

Foto: Aarhus Central Food Market
Spisesteder
Restauranter
Aarhus Central Food Market er et stort og sanseligt madmarked på Skt. Knuds Torv midt i Aarhus. Gå på opdagelse i de indbydende boder, hvor foodies kan nyde årstidens delikatesser.
Adresse

Skt. Knuds Torv 7-9

8000 Aarhus C

 

Hipt mad-mekka midt i byen

Det centrale madmarked, der både er inden- og udendørs, er en kreativ sammenblanding af nye stjerner på den danske madhimmel og erfarne, veletablerede kokke, der vil puste liv i det tidligere oversete område på Skt. Knuds Torv. Her finder du madsteder fra alle verdens hjørner omgivet af udsigt til bylivet midt i Aarhus.

Aarhus Central Food Market er stedet, hvor du kan nyde mad på højt niveau fra en lang række markedsboder og følge med i, hvad der rører sig på gastroscenen i Aarhus.

To minutters gang fra Aarhus banegård

Aarhus Central Food Market ligger tæt på Strøget og er et oplagt sted at tage en pause fra shopping og butikskiggeri, uanset om det er morgen, middag eller aften.

Events og gastro-oplevelser

Aarhus Central Food Market afholder forskellige arrangementer med alt fra Sangria-søndag i Foodie-bar til kirsebær-dessertkonkurrence. Hold dig opdateret på Aarhus Central Food Markets hjemmesideeller kig forbi og se, om der er noget på tapetet. Uanset hvad, kommer du ikke til at gå sulten derfra.

#aarhuscentralfoodmarket #visitaarhus

Adresse

Skt. Knuds Torv 7-9

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Sun

11:30 - 20:00

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

11:30 - 21:00

Relaterede produkter

Se mere
Opdateret af: