VisitAarhus

Aarhus Åbner Op i Musikhusparken

Aarhus kickstarter kulturen med en måned lang sommerfest i Musikhusparken på plænen foran Musikhuset Aarhus. Glæd dig til EM på storskærm, fede koncerter, sjov comedy og meget mere.

Fede liveoplevelser for alle

Aarhus Åbner Op byder på en hel måned med farverig fodboldfest, koncerter, comedy, underholdning for børn og udsøgt gastronomi i Musikhusparken. Når EM fløjtes i gang den 11. juni, bliver det startskuddet til en måned med folkefest. Udover EM på storskærm vil der være masser af musik og comedy samt sjov for de mindste. Der er lagt op til smil, coronavenlig gensynsglæde og oplevelser for hele familien.

Oplevelser under åben himmel 

Musikhusparken åbner officielt lørdag den 12. juni med Danmarks første EM-kamp mod Finland live på storskærm, hvorefter fodboldfesten fortsætter med fremvisning af de fleste slutrundekampe i løbet af EM-perioden. Udover EM i fodbold vil der være masser af arrangementer, så hele byen kan fejre en velkommen genåbning af Aarhus med underholdning, mad og drikke i topklasse. Naturligvis med alle nødvendige Corona-restriktioner på plads.

Læs mere om Aarhus Åbner Op her.

#aarhusåbnerop #musikhusetaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen