Sensommeren byder på masser af oplevelser i Aarhus

Nyd efteråret i Aarhus

Efterår, sensommer, løvfaldstid - uanset hvad du kalder det, er årstiden som skabt til ro, fred og fordybelse, nydelse og samvær.

Det er netop her, hvor du kan forkæle dig selv og den, du holder af med gode oplevelser og lidt ekstra luksus.

Og i Aarhus kan du få det hele - caféerne og byens mange aktiviteter, skovens smukke farver, vandets stille bølgeskvulp og områdets uendelige muligheder for oplevelser både ude og inde.

Tag børnene med på efterårsferie i Aarhus

Tag børnene med på efterårsferie i Aahrus

HIGHLIGHT: Tips til de bedste børneoplevelser i efterårsferien

#efterårsferie #uge42 #halloween #familieferie 

Netop børnenes efterårsferie er en god lejlighed til at besøge Aarhus. Her kan I få oplevelser lige fra det uhyggelige (hyggelige) Halloween i Tivoli Friheden til udforskning af dyr, teaterforestillinger for både børn og voksne, historiske oplevelser, forbrænding af energi, dejlig mad og hyggelige ture i skønne naturoplevelser. #efterårsferieiaarhus.

Efterårsferie med kæresten, veninderne eller vennerne

Tag et par dage ud af kalenderen og nyd en miniferie i Aarhus og oplev den nye metropol, som er udsprunget af kulturhovedstaden 2017 - en storby i rivende udvikling.

Nyd en tur på restaurant og café

Nyd en let frokost eller lækker middag i Aarhus

I et strejf af efterårssolen kan du nyde en dejlig kop kaffe på en af byens hyggelige caféer og kaffebarer, som ligger side om side i de små kvarterer i centrum af byen. Sæt dig ved Åboulevarden og mærk den næsten sydlandske stemning af liv, hygge og småsludren eller nyd roen og træk ud i de sideliggende strøge og gader.

Når mørket falder på, står byens restauranter klar med de lækreste menuer, hvor smagsoplevelserne er helt i top. Gastronomien gror i Aarhus, og der er rig mulighed for at vælge en af byens vidunderlige gourmetrestauranter, tage på Street Food markeder, eller gå på udkig efter et nyt favoritsted blandt de både små og store restauranter rundt i byen.

Nyd naturen i og omkring Aarhus

Aarhus lyser op i efterårets smukke farver

De efterårsgyldne skove, der omkredser Aarhus, virker som et skjold mod efterårskulden og giver dig mulighed for at nyde årstiden i dit helt eget tempo sammen med den, du holder af. Også ved vandet finder du efterhånden rigtig mange muligheder for at nyde en kop kaffe, cappuccino eller et glas vin. Kig forbi på Aarhus Ø eller de hyggelige lystbådehavne, som også lokker med dejlige tilbud efter de lange gåture langs vandet og i skovene

Tag soveposen med

Har du mod på det, kan du også få hele oplevelsen med ved en af Aarhus' mange grønne udflugtssteder - husk soveposen til et af de mange shelters. Har du udstyret i orden, kan du også fange din egen aftensmad, enten ved stranden eller i en af de mange søer. Tilbered maden ved strandkanten eller på en bålplads i skoven.

Masser af kulturoplevelser

Fantastiske museumsoplevelser venter i Aarhus

I centrum af Aarhus frister de mange seværdigheder med interessante udstillinger, hvor du får tid til at fordybe dig og komme langt væk fra hverdagens stress og jag. Et besøg i Den Gamle By med et kig ind i 70er kvarteret eller et besøg på ARoS med en ekstra tur gennem regenbuen Your rainbow panorama er uovertrufne oplevelser under et ophold i Aarhus. Men også et besøg på Moesgaard Museum er en imponerende oplevelse af både ny og moderne arkitektur men også en helt ny måde at opleve indgå et museums formidling. Og Moesgaard Museum er et museum, hvor fortiden næsten bliver levende.

På shoppingtur

Par nyder en dag med shopping i Latinerkvarteret i Aarhus

En gåtur gennem de gamle gader i Aarhus kan vække shopping-genet hos de fleste. Du kan slentre rundt i de hyggelige butikker, der ikke kun byder på lækkert design og kvalitet, men som samtidig emmer af personlighed og et højt serviceniveau. Her er alle muligheder for at finde et skønt minde fra turen til Aarhus.

Gå eksempelvis en tur langs Strøget eller nyd det charmerende Latinerkvarter og alle de andre skæve kvarterer, hvor du ikke kan undgå at blive begejstret af det nye og kreativ miljø.

Sov godt!

Overnatning i Aarhus

Når stjernerne står højt på himmelen, står byens mange hoteller klar til at byde indenfor til en skøn nattesøvn. Om det er et designer hotel, city hotel, et lille eller stort hotel, er det her, I sammen kan se tilbage på en oplevelsesrig dag i Aarhus og samtidig begynde at glæde jer til morgendagens nye oplevelser. Book allerede nu og find de bedste tilbud på www.bookaarhus.dk

Del denne side

Gode tilbud netop nu i Aarhus

Gode tilbud netop nu

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus byder på de skønneste oplevelser hele året

Kunst og Arkitektur i Aarhus

Dokk1 - en arkitektonisk perle i Aarhus

Oplev byens arkitektoniske perler herunder bl.a. Aarhus Rådhus, Dokk1, Isbjerget og mange flere.

Besøg byens kvarterer

Nyd hinandens selskab i Aarhus charmerende kvarterer

Aarhus har flere charmerende kvarterer med hvert deres unikke præg. Du behøver blot gå rundt om et hjørne, og det er, som du er gået fra Paris til Barcelona på få sekunder.

AarhusCARD

AarhusCARD - oplev mere for meget mindre

Få fri adgang til Aarhus med et AarhusCARD til 24, 48 eller 72 timer