Sensommeren byder på masser af oplevelser i Aarhus

Nyd efteråret i Aarhus

Tag kæresten, vennerne, børnene med på efterårsferie i Aarhus, der både byder på kultur, byliv, natur, shopping, gastronomi og en masse oplevelser for både børn og voksne. Alt sammen inden for gå-afstand. 

Aarhus har det hele. Et rigt kulturliv med museer i verdensklasse, masser af events og forestillinger, shopping og charmerende områder med brostensbelagte gader, hyggelige caféer og gastronomi på højt niveau. Alting er inden for gå-afstand og byen ligger tæt på skov og strand. Mærk den helt særlige Aarhus-vibe, hyggen og byens puls.

Tag børnene med på efterårsferie i Aahrus

HIGHLIGHT: Tips til de bedste børneoplevelser i efterårsferien 2019

Tag børnene med på efterårsferie i Aarhus, der byder på både sjove og hyggelige oplevelser. Her er hygge, gys og sus i maven i Tivoli Friheden, sjove og spændende aktiviteter på byens museer, en bred vifte af forestillinger i Musikhuset og rig mulighed for at få brændt noget krudt af i RUSH, RaceHall eller i DGI-Huset.

Vi har samlet en oversigt over nogle af de bedste oplevelser for børn i efterårsferien 2019 her.

Kulturelle oplevelser i Aarhus

Masser af kulturelle oplevelser i Aarhus

Aarhus har et rigt kulturliv og byder på mange spændende museer og attraktioner. Tag f.eks en tur i Den Gamle By og træd ind i hverdagen, som den så ud i 1974 eller gå på opdagelse i museets mange udstillinger.

På Moesgaard Museum kan I komme helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker. Nyd den flotte arkitektur på museet og gå en tur gennem den smukke skov ned til Moesgård Strand.

På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan I gå på opdagelse i de forskellige udstillinger og slutte museumsbesøget af med at se Aarhus i farver ved at gå en tur i den ikoniske regnbue Your rainbow panorama.

I kan også tage en tur i Tivoli Friheden, der i anledning af Halloween er pyntet flot op. Forlystelserne kører stadig, så der er rig mulighed for at få sus i maven i parkens rutsjebaner og forlystelser.

Musikhuset er der altid et bredt program med både comedy, klassisk musik, teater og koncerter.

Gratis med et AarhusCARD

Husk at I med et AarhusCARD får gratis adgang til en lang række museer og attraktioner i Aarhus, gratis parkering og gratis transport med bus og letbane i hele Aarhus og region Midtjylland. Du kan købe dit AarhusCARD her.

Shopping i Aarhus

Shopping og caféhygge i Aarhus

Gå på opdagelse i unikke butikker i charmerende sidegader, find eksklusivt design på Strøget eller nyd de mange muligheder, byens stormagasiner byder på. Husk at hvile fødderne undervejs og tag en pause på en af byens kaffebarer. Du kan finde en oversigt over byens områder og kvarterer her.

 Tag ud i naturen i Aarhus

Tag ud i naturen

I Aarhus er I altid tæt på både skov og strand. Tag et par gode sko på og nyd efterårets flotte farver i en af de mange smukke skove og parker i Aarhus eller gå en lang tur langs vandet og nyd den friske luft og bølgeskvulp. I Dyrehaven kan I komme helt tæt på de smukke hjorte og dådyr, som I kan fodre, hvis I tager æbler og gulerødder med.

Hvis du har mod på det, kan du også tage soveposen med og overnatte i et af de mange shelters. Har du udstyret i orden, kan du fange din egen aftensmad, enten ved stranden eller i en af de mange søer. Tilbrered maden ved strandkanten eller på en bålplads i skoven.

Ud at spise i Aarhus

Tag ud at spise

I Aarhus er der restauranter og spisesteder i alle afskygninger, og det gastronomiske niveau er højt. Skal det være fransk, spansk eller italiensk? Gode bøffer eller sushi? Michelin eller Street Food? 

Find overnatning i Aarhus

Sov godt i Aarhus

Det kan være svært at nå Aarhus på en enkelt dag, så lad fornøjelsen vare lidt længere og find det perfekte sted at overnatte. Der er både lækre hoteller, romantiske hoteller med hyggelige værelser, kroer, bed & breakfasts, vandrehjem og mulighed for at leje en hel lejlighed. Uanset hvad I er til, har I rig mulighed for at finde det helt rigtige sted at overnatte i Aarhus. 

Del denne side

TOP attraktioner i Aarhus

TOP attraktioner i Aarhus

De mest populære attraktioner i Aarhus er bl.a. Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

Venindetur til Aarhus

Venindetur til Aarhus

Tag veninderne med på en hyggetur til Aarhus. Nyd en shoppingtur, se nye kulturelle trends og få god og lækker mad i skønne og hyggelige omgiveler.

Gratis oplevelser i Aarhus

Gratis oplevelser

Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i Aarhus. Her er der masser af gratis oplevelser, aktiviteter og underholdning - både for børn og voksne.

AarhusCARD – oplev mere for mindre

AarhusCARD: discover more

  • Gratis adgang til mere end 25 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus i Aarhus og hele region Midtjylland
  • Gratis transport med Letbanen
  • Gratis parkering i centrum af Aarhus

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med gratis entré til attraktioner og aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Tips til de bedste børneaktiviteter i efterårsferien

Børneaktiviteter i efterårsferien

Tag familien med på efterårsferie i Aarhus!

Her har vi samlet nogle af de mange gode aktiviteter, som du og din familie bare opleve, når I er i Aarhus.

Spor Festival i Aarhus

Find flere begivenheder

Søg videre i begivenhedskalenderen og find koncerter, udstillinger, festivaller og andre spændende arrangementer i Aarhus.