Let og overskuelig planlægning

Med 8000BlueMonday-kortene bliver det meget nemmere at planlægge og gennemføre Blå Mandag i Aarhus for jer som forældre. Kortene indeholder nemlig masser af fordele, så både spisning, oplevelser og transport allerede er bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Kortene sørger bl.a. for, at I kan spise lækker lunch sammen, på samme tid og samme sted, centrale steder i byen.

Herudover er der ”forældrepuslepladser” flere steder i midtbyen og ét sted i Tivoli Friheden, hvor I som forældre kan hygge jer sammen med gratis kaffe, aviser og wifi, og hvor jeres unge mennesker altid kan finde jer, hvis de skal have opbevaret nyindkøbte ting og sager, ha´ et godt råd med på vejen eller bare lige sikre sig, at I også hygger jer ;0)

I kan på alle de 5 officielle 8000BlueMondays i Aarhus den 29. april, 6., 13. og 20. maj samt 3. juni køre tur-retur i gratis shuttlebusser mellem byen og Tivoli Friheden. Har I Blå Mandag i Aarhus på andre mandage end de officielle 8000BlueMondays, henviser vi til Midttrafiks almindelige bybus rute 16 (alm. bustakst), som afgår ved siden af Rådhuset skråt overfor Banegården ;0)

Hurtig oversigt
Klik HER og download eller print A4 informationsark om 8000BlueMonday konfirmand- og forældrekort. 

Læs mere:

8000BlueMonday-konfirmandkortet her     
8000BlueMonday-forældrekortet her

Oplev meget mere af Aarhus på disse links…

VisitAarhus 
Aarhus City 
Tivoli Friheden 
Bruun´s Galleri 
Salling 
CinemaxX 

Del denne side

Del dine billeder med os...


#8000BlueMonday


Del gerne din Blå Mandag med os på Instagram, Facebook, Twitter og lign... og også gerne billeder fra dine forberedelser til konfirmationen og din Blå Mandag.