Let og overskuelig planlægning

Med 8000BlueMonday-kortene bliver det meget nemmere at planlægge og gennemføre Blå Mandag i Aarhus for jer som forældre. Kortene indeholder nemlig masser af fordele, så både spisning, oplevelser og transport allerede er bestilt og på plads inden I tager hjemmefra. Kortene sørger bl.a. for, at I kan spise lækker lunch sammen, på samme tid og samme sted, centrale steder i byen.

Herudover er der ”forældrepuslepladser” flere steder i midtbyen og ét sted i Tivoli Friheden, hvor I som forældre kan hygge jer sammen med gratis kaffe og aviser, og hvor jeres unge mennesker altid kan finde jer, hvis de skal have opbevaret nyindkøbte ting og sager, ha´ et godt råd med på vejen eller bare lige sikre sig, at I også hygger jer ;0)

I kan på alle de 5 officielle 8000BlueMondays i Aarhus den 20. og 27. april samt 4., 11. og 18. maj 2020 køre tur-retur i gratis shuttlebusser mellem midtbyen og Tivoli Friheden. Har I Blå Mandag i Aarhus på andre mandage end de officielle Blå Mandage i Aarhus, henviser vi til Midttrafiks almindelige bybus rute 16 (alm. bustakst), som afgår ved siden af Rådhuset skråt overfor Banegården ;0)

Download, print og del hurtig oversigt
Klik HER og download eller print A4 informationsark om 8000BlueMonday konfirmand- og forældrekort.

Læs mere:

8000BlueMonday-konfirmandkortet her     
8000BlueMonday-forældrekortet her

Oplev meget mere af Aarhus på disse links…

VisitAarhus 
Aarhus City 
Tivoli Friheden 
Bruuns Galleri 
Salling 
CinemaxX 

Del denne side

Del dine billeder med os...


#8000BlueMonday


Del gerne din Blå Mandag med os på Instagram, Facebook, Twitter og lign... og også gerne billeder fra dine forberedelser til konfirmationen og din Blå Mandag.