Frivillig statist i KONG ARTHUR!

I sommeren 2019 vender Det Kongelige Teater tilbage til Aarhus med et actionbrag af ridderlige dimensioner. Årets forestilling tager udgangspunkt i legenden om Kong Arthur, og kommer til at udspille sig i det smukke landskab omkring Moesgaard Museum.

Her fortælles historien om tapre riddere og skønne dronningers kamp mod de onde mørke kræfter i en magisk og storslået kulisse. 

KONG ARTHUR er et højspændt drama med drabelige slag og fortryllende underholdning i det helt store format, og til at skabe den helt rette teatermagi på scenen, søger vi allerede nu dygtige og engagerede statister.

 

FRIVILLIG STATISTROLLER

Som frivillig statist kommer man til at medvirke på scenen. Vi skal bruge et bredt udsnit - blandt andet søger vi statister til rollerne som:

  • Godtfolk og Gøglere
  • Kor
  • Motorcross kører
  • Gymnaster 
  • Fægte- og kampstatister

Vi opfordrer alle, der har lyst og tid til at være med, til at kontakte os. Det er ikke en forudsætning at have særlig teater- eller statisterfaring, for at kunne være med.

Vi har afholdt casting og har derfor fundet størstedelen af statisterne. Men kunne du alligevel tænke dig at komme i betragtning og komme på venteliste, så skriv en mail til Anne-Sofie Thomsen på ast@visitaa... 

Minimumsalder for statister er 16 år.

OPLEVELSE FOR LIVET

Bliver man statist på KONG ARTHUR får man en oplevelse for livet, nye venskaber og kæmpe sug i maven, når man hver aften går på scenen foran 3500 forventningsfulde publikummer. Sammenholdet på en kæmpe produktion som denne er unikt! Den tid man investerer, får man fuldt ud tilbage i både oplevelser, fællesskaber og venskaber.

Hvad vil det sige at være statist til en udendørsforestilling? - se denne lille video, som er optaget i forbindelse med statisterne til Røde Orm i 2017

Se videoen her (åbner nyt vindue)

Se video af statister til Røde Orm

TIDSPLAN

Det er vigtigt at man kan deltage alle dage i prøveperioden og under forestillinger (en udførlig prøveplan kommer snarest). Eventuelle afbud skal godkendes af producenten, da de skal indgå i planlægningen.

    - 2. februar 2019 Opstartsmøde
    - Workshops 9.-10. marts og 6.-7. april 
    - 23.april -21. maj: Prøveperiode (3-5 aftener om ugen)
    - 22. maj 2019: Premiere
    - 23. maj - 29. juni: Forestillingsperiode (5-6 aftener om ugen)

Opgaven som frivillig statist er ulønnet


SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til Anne-Sofie Thomsen på ast@visitaarhus.com 


LINKS

Læs mere på Det Kongelige Teaters hjemmeside HER

Eller se eventet og historien HER

 

 

 

Del denne side

Har du brug for frivillige?

Har du brug for frivillige ReThinkers, er du altid velkommen til at rette henvendelser til os på rethinkers@..., hvis du overvejer at knytte frivillige til dit arrangement eller ønsker at få spredt budskabet til potentielt flere frivillige.

Læs mere

Frivillighovedstad 2018

I 2018 er Aarhus Kommune udnævnt til at være Europæisk Frivillighovedstad, og det betyder, at der gennem hele året vil blive sat særligt fokus på den frivillige indsats i Aarhus. Du kan læse mere om de initiativer, der findes omkring Frivillighovedstaden i Aarhus nedenfor.

Frivillighovedstad 2018