Frivillig i KONG ARTHUR

Til sommer vender Det Kongelige Teater tilbage til Aarhus med et actionbrag af ridderlige dimensioner. Årets forestilling tager udgangspunkt i legenden om Kong Arthur, og kommer til at udspille sig i det smukke landskab omkring Moesgaard Museum.

Her fortælles historien om tapre riddere og skønne dronningers kamp mod de onde mørke kræfter i en magisk og storslået kulisse. 

KONG ARTHUR er et højspændt drama med drabelige slag og fortryllende underholdning i det helt store format, og til at skabe den helt rette teatermagi på scenen, søger vi dygtige og engagerede statister.

FRIVILLIG STATIST I KORET

Lige nu søger vi 30 korsangere, som skal være med i Kong Arthur. Som en del af Søkoret synger du de smukke sange, der er blevet komponeret til forestillingen. Søkorets sange er med til at skabe den fantastiske stemning under forestillingen og er derfor en meget vigtig brik i stykket.

Sangene synges med en teknik der kunne minde om samisk yoik og bulgarsk folkemusik. Det lyder fantastisk! Vi tilbyder dig gratis øvegange med professionel korleder hver onsdag fra uge 6 til uge 16, så du kan lære sangene.

Fra uge 17 til uge 20 er der prøver på Moesgaard, hvor vi sammen med de andre statister øver forestillingen igennem.

Der er premiere på forestillingen den 22. maj og sidste forestilling spilles den 29 juli.

Hvis du er interesseret i at være med i koret, så send en mail til Anne-Sofie Thomsen på ast@visitaarhus.com

FRIVILLIG STATISTROLLER

Som frivillig statist kommer man til at medvirke på scenen. Vi skal bruge et bredt udsnit - blandt andet søger vi statister til rollerne som: godtfolk og gøglere, korsangere, motorcross kører, fægte- og kampstatister. 

Vi opfordrer alle, der har lyst og tid til at være med, til at kontakte os. Det er ikke en forudsætning at have særlig teater- eller statisterfaring, for at kunne være med. Skriv en mail til Anne-Sofie Thomsen på ast@visitaa... 

Minimumsalder for statister er 16 år. Opgaven som frivillig statist er ulønnet.

OPLEVELSE FOR LIVET

Bliver man statist på KONG ARTHUR får man en oplevelse for livet, nye venskaber og kæmpe sug i maven, når man hver aften går på scenen foran 3500 forventningsfulde publikummer. Sammenholdet på en kæmpe produktion som denne er unikt! Den tid man investerer, får man fuldt ud tilbage i både oplevelser, fællesskaber og venskaber.

Hvad vil det sige at være statist til en udendørsforestilling? - se denne lille video, som er optaget i forbindelse med statisterne til Røde Orm i 2017

Se videoen her (åbner nyt vindue)

Se video af statister til Røde Orm

TIDSPLAN FOR KONG ARTHUR

Det er vigtigt at man som statist kan deltage alle dage i prøveperioden og under forestillinger. Se tidsplanen herunder. 

    - 2. februar 2019 Opstartsmøde
    - Workshops 9.-10. marts og 6.-7. april 
    - 23.april -21. maj: Prøveperiode (3-5 aftener om ugen)
    - 22. maj 2019: Premiere
    - 23. maj - 29. juni: Forestillingsperiode (5-6 aftener om ugen)

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til Anne-Sofie Thomsen på ast@visitaa... 

LINKS

Læs mere på Det Kongelige Teaters hjemmeside HER

Eller se eventet og historien HER

 

 

 

Del denne side

Har du brug for frivillige?

Har du brug for frivillige ReThinkers, er du altid velkommen til at rette henvendelser til os på rethinkers@..., hvis du overvejer at knytte frivillige til dit arrangement eller ønsker at få spredt budskabet til potentielt flere frivillige.

Læs mere

Frivillighovedstad 2018

I 2018 er Aarhus Kommune udnævnt til at være Europæisk Frivillighovedstad, og det betyder, at der gennem hele året vil blive sat særligt fokus på den frivillige indsats i Aarhus. Du kan læse mere om de initiativer, der findes omkring Frivillighovedstaden i Aarhus nedenfor.

Frivillighovedstad 2018