Gourmetophold i Aarhus på Danmarks Bedste Hotel

Gourmetophold i Aarhus på Danmarks Bedste Hotel

Forkælelse for både krop, sjæl og gane.

Nyd en oplagt mulighed for at kombinere kunst, kultur og shopping med et gourmet ophold i smilets by, Aarhus.

Gourmetophold i Aarhus på Danmarks Bedste Hotel

Kombiner kunst og kultur med en skøn madoplevele

En lækker middag, fyldige vine, intim stemning og hyggelige skønne omgivelser. I Aarhus kan I få det hele lige midt i hjertet af byen og samtidig kombinere det med de mange kulturtilbud byen rummer. Hotellet vil være jeres base, og når I træder ud fra herfra ligger hele byen for jeres fødder.

Og byens kendte attraktioner som ARoSDen Gamle By og Moesgaard Museum inviterer jer indenfor til et masser af skønne oplevelser ligesom de mange andre attraktioner og oplevelser byen byder på. 

De mange forretninger i Aarhus frister også med mærkevarer og gode tilbud og her er noget for enhver smag. Store shoppingcentre, den lange gågade og de små hyggelige butikker i de små gader.

Og undervejs i byen finder I også små hyggelige restauranter og caféer, hvor I kan nyde små mellemmåltider, en Caffé latte eller en dejlig kraftig øl.

Book et gourmetophold allerede nu og glæd jer til et helt særligt ophold med opleveler i en by med masser af internationale kulturelle oplevelser.

Radisson BLU Scandinavia Hotel Aarhus

 

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der jer et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden, og det er ikke uden grund.

De flotte velindrettede værelser gør jeres hotelophold til en oplevelse, hvor I bare skal koncentrere jer om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus, og hotellets proffesionelle kokke står klar til at forkæle jeres smagsløg i en grad, I sent vil glemme.

Book et forkælelsesophold allerede nu og glæd jer til et par helt særligt dage med opleveler i en Jyllands hovedstad - Aarhus.

Læs mere og book her!

 

 

Velkommen

Velkommen til Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

få en god nattesøvn

En skøn seng at sove i

og hyggelige frirum

og en hyggelig aften på hotellet

og super god service

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus