Forårsferie i Aarhus

Tag på en skøn forårsferie i 2018 i Aarhus, der både byder på kultur, byliv, natur, shopping og gastronomi på højt niveau. Altsammen inden for gå-afstand. 

Aarhus har det hele. Et rigt kulturliv med museer i verdensklasse, masser af events og forestillinger, shopping og charmerende områder med hyggelige brostensbelagte gader, fortorvscaféer og gastronomi på højt niveau. Alting er inden for gå-afstand og byen ligger tæt på skov og strand. Mærk den helt særlige Aarhus-vibe, hyggen og romantikken, når foråret springer ud.

Moesgaard Museum

Masser af kulturelle oplevelser i Aarhus

Aarhus har et rigt kulturliv og byder på mange spændende museer og attraktioner. Tag fx en tur i Den Gamle By og træd ind i hverdagen, som den så ud i 1974 eller gå på opdagelse i museets mange udstillinger. På Moesgaard Museum kan I følge i fodsporene på vikingerne og komme helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker. Nyd den flotte arkitektur på museet og gå en tur gennem den smukke skov ned til Moesgård Strand. På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan I gå på opdagelse i de forskellige udstillinger, fx udstillingsrækken Intermezzo, der arbejder med en særlig form for sanselig rummelighed. Slut museumsbesøget af med at se Aarhus i farver ved at gå en tur i den ikoniske regnbue Your rainbow panorama. I kan også tage en tur i Tivoli Friheden, hvor I både kan opleve en lang række koncerter til Fed Fredag i Friheden eller få sus i maven i parkens rutsjebaner og forlystelser. I Musikhuset er der altid både comedy, klassisk musik, teater og koncerter.

Gratis med et AarhusCARD

Husk at I med et AarhusCARD får gratis adgang til en lang række museer og attraktioner i Aarhus, rabat på shopping og gratis transport med bus og letbane i hele Aarhus og region Midtjylland. Du kan købe dit AarhusCARD her.

 Shopping i Latinerkvarteret i Aarhus

Shopping i Aarhus

Gå på opdagelse i unikke butikker i charmerende sidegader, find eksklusivt design på Strøget og nyd de mange muligheder, byens stormagasiner byder på. Husk at hvile fødderne undervejs og tag en pause på en af byens kaffebarer. Du kan finde en oversigt over byens områder og kvarterer her.

Tips til de bedste markeder i Aarhus

I Aarhus er der rigtig mange markeder og loppemarkeder, hvor I kan finde gode genbrugsfund, tøj, lækre delikatesser, planter, design og fede ting til boligen. Gå på opdagelse blandt nyt og gammelt og gør et godt kup.

Ud i naturen i Aarhus

 Ud i naturen

I Aarhus er I altid tæt på både skov og strand. Tag et par gode sko på og gå en lang tur langs vandet og nyd den friske luft og bølgeskvulp eller snør løbeskoene og løb en tur i en af de mange smukke skove og parker. Se kirsebærtræerne springe ud i Mindeparken og nyd foråret, der med sine lysegrønne farver melder sin ankomst.

Hygge på Kähler Villa Dining i Aarhus

Tag ud at spise

I Aarhus er der restauranter og spisesteder i alle afskygninger, og det gastronomiske niveau er højt. Skal det være fransk, spansk eller italiensk? Gode bøffer eller sushi? Michelin-restaurant eller Street Food? 

Natteliv i Aarhus

Når natten er ung

Tag videre ud i nattelivet, hvor Jægergårdsgade, Frederiksgade, Vestergade, Åen og Latinerkvarteret byder på hver sin charme. I kan både finde fancy cocktailbarer, bodegaer, natklubber og hyggelige caféer. Bliv forført på et af byens mange spillesteder eller nyd en god koncert, film eller forestilling i Musikhuset eller i et af byens mange teatre. Mulighederne er mange, det er bare om at vælge.

Slut jeres aften af med et glas vin på Salling ROOFTOP, hvor I får en flot panoramaudsigt over byens tage og de mest ikoniske bygninger i Aarhus.

Scandic Aarhus City

Sov godt i Aarhus

Det kan være svært at nå Aarhus på en enkelt dag, så lad fornøjelsen vare lidt længere og find det perfekte sted at overnatte. Der er både store lækre hoteller, romantiske hoteller med hyggelige værelser, kroer, bed & breakfasts og mulighed for at leje en lejlighed. Uanset hvad I er til, har I rig mulighed for at finde det helt rigtige sted at overnatte i Aarhus. 

Rigtig god tur!

Del denne side

AarhusCARD

AarhusCARD - discover more

Få det meste ud af dit ophold i Aarhus med et AarhusCARD, der giver dig

  • Gratis adgang til mere end 20 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus
  • Rabat på shopping

Køb dit AarhusCARD til 24, 48 eller 72 timer.

Gratis oplevelser i Aarhus

Gratis oplevelser

Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i Aarhus. Her er der masser af gratis oplevelser, aktiviteter og underholdning - både for børn og voksne.

Spor Festival i Aarhus

Find flere begivenheder

Søg videre i begivenhedskalenderen og find koncerter, udstillinger, festivaller og andre spændende arrangementer i Aarhus.