Classic Race Aarhus

Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Marselisborg Slotspark

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@craa.dk

Telefon:86782010

Vær med til Classic Race, når 300 racerbiler fra ind- og udland indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane for at køre racerløb omkring Mindeparken i Aarhus.  Programmet for 2020 er endnu ikke offentliggjort.

Enestående racerbiler fra formel 1 til DTC

Det er ikke kun den historiske Formel 1-klasse, der præsenterer enestående biler fra motorsportens historiebøger ved Classic Race Aarhus. Løbet spænder over sportsvogne og racerbiler fra trediverne til nutiden og tæller biler lige fra Le Mans til CanAm og utallige racerbiler med stamtavle fra den danske motorsports guldalder.

Festlig indmarch

Classic Race Aarhus plejer at markere den officielle åbning med en fest i festen: En stor og flot indmarch langs Strandvejen med orkester, fanebærere, klassiske biler, deltagende racerbiler og alt, hvad der hører til.

Masser af aktiviteter

Classic Race Aarhus er meget mere end et racerløb. Der er Sæbekasseløb for børn, og under hele racerløbet er Mindeparken skueplads for udstillinger, aktiviteter og underholdning for alle, herunder den flotte Goodlook Street, der hylder fortidens look.

#classicraceaarhus #visitaarhus

Adresse

Marselisborg Slotspark

8000 Aarhus C

Åbningstider

15 May 20 / 17 May 20

Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Updated by: