Aarhus Skøjtehal

Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Find skøjterne frem og nyd en tur på isen i Aarhus Skøjtehal. Det giver god motion – og uanset om du har prøvet det før eller ej, er det super sjovt. Aarhus Skøjtehal åbner denne sæson den 12. oktober.
Adresse

Gøteborg Alle 15

8200 Aarhus N

Kontakt

E-mail:info@vigirbyenpuls.dk

Telefon:86104219

Få støtte

Børn, som har brug for støtte, kan leje en ’pingvin’ for dermed bedre at lære at stå på skøjter, og mon ikke en god kammerat eller kæreste kan være en god støtte, hvis du som voksen også lige skal i gang. Mangler du skøjter, er der mulighed for at leje dem i skøjtehallen eller hvis dine egne er lidt slidte, kan du også få dem slebet. Intet er at sammenligne med at glide let hen over isen og nyde farten under fødderne.

Isdisco

Slip din indre John Travolta løs og vær med, når lyset bliver skruet ned og discomusikken op, og de farverige lamper bliver tændt. For - kan du lide at stå på skøjter og høre god musik, er isdisco helt sikkert også noget for dig.

Café Skøjtehallen

Al denne aktivitet gør, at man bliver sulten. Men fortvivl ikke – i caféen kan I få lidt mad og drikke og samtidig nyde udsigten ud over skøjtehallen.

Hver den første fredag i måneden er skøjtebanen åbent fra kl. 20:00 - 23:00.
Der er gratis entré med AarhusCard (inkluderer ikke Isdisco)

#visitaarhus #aarhusskøjtehal

Adresse

Gøteborg Alle 15

8200 Aarhus N

Åbningstider

12 Oct 19 / 01 Mar 20

Sat

12:00 - 16:45

Sun

15:15 - 18:15

Følg på:

Relaterede produkter

Updated by: