Digital Vækst 2013 Seminar

3. april blev der afholdt endnu et arrangement i ErhvervsturismeAkademiets regi. Denne gang var det et indledende seminar i kursusrækken Digital Vækst 2013, som Seismonaut er facilitatorer på. Seminaret blev afholdt på Koldkærgård Konferencecenter ved Aarhus.

Ledere fra virksomheder inden for erhvervsturisme, som bl.a. mødesteder, hoteller, PCO og konferencecentre samt regionens turistorganisationer var inviteret til at lære mere om hvordan strategisk brug af digitale medier kan skabe øge værdi for erhvervsturismegæster. 

Seminaret var samtidig en introduktion til kursusrækken Digital Vækst 2013.

Der var mange forskellige indslag i løbet af dagen. Anders Morgensen fra Seismonaut fortalte om forretningsudvikling med kunden i centrum og Peter Vittrup fra Seismonaut holdt et oplæg omkring hvem 'den nye' erhvervsturismegæst er. Derudover ringede han også en dansk og en international erhvervsturismeaktør op og hørte om deres vurdering af værdien ved digitale medier.

Daniel Ord Rasmussen fra Seismonaut holdt oplæg omkring de nye digitale touchpoints hvilket bl.a. omhandlede nye digitale medier. Han understregede også vigtigheden af at gæster i højere og højere grad tjekker andre informationer end de officielle kanaler i form af brugeranbefalinger på eks. TripAdvisor. Derfor er det også vigtigt at være til stede på disse platforme.

Dernæst var der diskussion mellem deltagerne på seminaret omkring fordele og ulemper ved digitale medier, og hvilke platforme de er aktive på samt hvilke erfaringer de har. 

Slutteligt blev der afholdt peptalks og kort introduktion til de øvrige kurser inden for "Kursus i strategi for digital tilstedeværelse", "Facebook", "LinkedIn" samt "Hjemmeside".

Del denne side

ErhvervsturismeAkademiet

ErhvervsturismeAkademiet

FAKTA:

Datoer

Seminar: Digital Vækst 2013
3. april 2013 9.00 - 15.00

Kursus i strategi for digital tilstedeværelse
15. april 2013 - hele dagen
27. maj 2013 - ½ dags opfølgning

Facebook
10. juni 2013 - hele dagen
19. august 2013 - ½ dags opfølgning

LinkedIn
2. september 2013 - hele dagen
3. oktober 2013 - ½ dags opfølgning

Hjemmeside
10. oktober 2013 - hele dagen
4. november 2013 - ½ dags opfølgning

Kursussted

information følger

Pris

Gratis

* Betingelser for gratis deltagelse

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørerende ErhvervsturismeAkademiet, kan du kontakte VisitAarhus på info@visitaarhus.com.