Den sælgende vært

Den sælgende vært

Den sælgende vært
At sælge er efterhånden ikke kun noget der begrænser sig til salg af produkter. I dag kan du sælge historier fra jeres hoteller, kursus- eller konferencesteder eller via sociale medier, samtidig med at du fokuserer på den gode kundekontakt.

Derfor inviterer vi nu på et kursusforløb over fem workshops, der fokuserer på at give dig og dine kolleger bedre forudsætninger for at sælge. De forskellige workshops kommer til at fokusere på kunsten at sælge og vil bestå af oplæg fra underviseren samt konkrete salgsværktøjer. På kurset vil du opleve en høj grad af involvering og arbejde med egen "case“, og på hver workshop får du nogle specifikke salgsopgaver, der skal løses til næste gang.

Målgruppe
"Den sælgende vært“ henvender sig til alle, der vil arbejde med især det opsøgende salg samt markedsføring af hoteller, messe- og konferencecentre. Fælles er, at dine kunder er forretningsgæster eller møde-, messe og konferencedeltagere.

Hvor skal de 5 workshops afholdes?
Vores erfaringer viser at deltagerne opnår størst udbytte ved at opleve hinandens faciliteter. Dette kan også føre til ny viden og inspiration. Ved tilmelding til forløbet er du derfor også mere end velkommen til at byde ind på værtsskab for en workshop, da vi satser på at holde alle 5 workshops på forskellige steder.

Underviseren
Brian Stahlhut Christiansen fra Salgspotentiale har arbejdet med salgstræning og udvikling af salgsorganisationer i mere end 12 år, er forfatter til bogen ”Syv Gyldne Nøgler til Øget Salg” og har mere end 5000 læsere af sit ugentlige nyhedsbrev om salg og salgsledelse. Referencerne tæller både IT-virksomheder, banker og internationale selskaber samt Michelinrestauranten Kokkeriet, Hotelkæden First og Dayz-feriecentre.

Del denne side

ErhvervsturismeAkademiet

Forside: ErhvervsturismeAkademiet

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørerende ErhvervsturismeAkademiet, kan du kontakte VisitAarhus på info@visitaarhus.com.