Byrundtur

Guidet byrundtur i bus

TURFORSLAG:

Eksempel
På en guided byrundtur i Aarhus vil I blive præsenteret for mange at byens seværdigheder. Der vil blive kørt gennem de ældre smukke gader ud forbi Aarhus Havn, byens nye områder, til byens sydlige bydel forbi regentfamiliens sommerresidens, Marselisborg Slot og Mindeparken. Turen kan bl.a. gå forbi Aarhus Universitet, Aarhus Rådhuset, Musikhuset, Kunstmuseet ARoS og Your ranibow panorama, Den Gamle By, Scandinavia Congress Center og meget mere.

Havnerundfart i bus

Eksempel
Oplev aarhus Havn på nært hold. Turen tager jer med på en spændende rundtur på Aarhus Havn. Turen giver et godt indtryk af de mange aktiviteter, der foregår på Aarhus Havn - en af Nordeuropas største havne og byens største arbejdsplads. Under hele turen fortæller en guide om de virksomheder, der passeres og de aktiviteter, der foregår på havnen. Guiden vil på turen også komme ind på planerne for udvidelsen af Aarhus Havn og beskrive området omkring byens nye bydele herunder Aarhus Ø.

Guidet bustur i Aarhus omegn

Eksempel
På en omegnstur oplever man noget af den smukke natur omkring Aarhus.

Alle ture skal bookes på forhånd. 

Kontakt en af byens incoming eller guidevirksomheder, der gerne skrædersyer et program specielt tilrettet dig og dine gæster, og hør nærmere for detaljer og pristilbud.

Incoming og guideservice


Del denne side

Indlæg et besøg i din byrundtur

På mange attraktioner kan der arrangeres frokost, kaffe og lign. anretninger og arrangementer.

Krydr turene med et besøg på en eller flere attraktioner og specialmuseer

Den Gamle By

inkluder en rundvisning i Den Gamle By i din byrundtur

ARoS og Your rainbow panorama

Inkluder en rundvisning på ARoS i din byrundtur

Aarhus Domkirke

Inkluder en rundvisning i Aarhus Domkirke i din byrundtur