Bo godt i Aarhus

Et hotelværelse er ikke blot et sted, du sover, men et sted du opholder dig, ofte med en du holder af. Derfor er det vigtigt, at hotellet lever op til dine og jeres ønsker og forventninger til opholdet.

Og i Aarhus kan du bo rigtig godt på byens meget forskellige hoteller. Du kan bo tæt ved skov og strand, i landlige og hyggelige omgivelser eller midt i byens centrum, hvor du kan nyde byens mange kulturtilbud, caféer, restauranter og pulserende liv. 

Nedenfor har vi lavet et udpluk af nogle af byens hoteller, så er det blot op til dig at vælge ud fra dine ønsker.

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Kåret som Danmarks Bedste hotel uden for København

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Radisson BLU Scandinavia Hotel er et firestjernet hotel og danner i fællesskab med Scandinavian Congress Center rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre. Hotellet ligger smukt placeret tæt ved ARoS Aarhus Kunstmuseum, Musikhuset Aarhus og byens flotte Rådhus tegnet af arkitekten Arne Jacobsen og, samtidig finder du shopping og mange andre spændende seværdigheder inden for gåafstand.
Se gode tilbud netop nu! 

Comwell Aarhus

Design og byhotel tilbage i Aarhus 

Comwell Aarhus

Comwell Aarhus åbnede i helt ny bygning i 2014 midt i centrum tæt på Banegården og Bruuns Galleri. Hotellet er indrettet i unik dansk design af HAY, et anerkendt dansk designhus, som skaber klassisk dansk design med et moderne tvist, og som går igen i alle Comwell Aarhus' topmoderne værelser. Uanset hvilket værelse du bor på, har du udsigt ud over by, havn, skov eller strand.
Se gode tilbud netop nu 

Helnan Marselis Hotel

Alle værelser med udsigt til skov og strand

Marselis Hotel-Aarhus

Marselis Hotel-Aarhus ligger smukt ud til havet og byder med sin unikke placering den bedste ro og terapi med hav og med skoven som nabo - langt væk fra by-ræset; men dog kun 10 minutter fra Aarhus centrum. Naturen omkring hotellet byder på et væld af udendørs aktiviteter. Løb eller gå en tur i skoven, tag en tur ud på vandet i en lejet havkajak eller spring på cyklen og udforder skovens terræn.
Se tilbud netop nu! 

Scandic Aarhus City 

Byhotel midt i centrum 

Scandic Aarhus City

Bæredygtighed har været en grundsten i opførelsen af Scandic Aarhus City, der slog dørene op i hjertet af Aarhus i juni 2012. Bag den historiske facade fra 1875 gemmer sig et topmoderne hotel, der siden åbningen har været Svanemærket. Svanemærkningen er en anerkendelse af hotellets omfattende implementering af grønne løsninger - lige fra køkkenet i kælderen, hvor madspildet systematisk reduceres, til det solcelle-beklædte tag, hvor 90 procent af strømmen til hotellets værelser genereres. Bierne på taget laver honning til morgenbordet.
Se tilbud netop nu!

 

Scandic The Mayor Hotel

Cityhotel med Aarhus Rådhus som nabo

På det nyrenoverede Scandic The Mayor Hotel bor du nærmeste nabo til byens Rådhus og dermed lige i hjertet af Aarhus. Spisesteder, attraktioner og shopping er lige om hjørnet fra hotellet, der desuden har den fantastiske restaurant Gäst i gadeplan. Ankommer du med tog eller lufthavsbus lander du et stenkast fra hotellet, der med sit lyse og venlige skandinaviske design danner de perfekte rammer om et par dages ophold i Aarhus.

Se tilbud netop nu

City Hotel Oasia 

Elegant og diskret luksus og nordisk design

City Hotel Oasia

På City Hotel Oasia kan du læne dig tilbage, lade dig forkæle af personalet og nyde den elegante og diskrete luksus, de rene linjer og det nordiske design. City Hotel Oasia er – fra morgenmadsrestaurant til brudeværelse – indrettet med designermøbler i international klasse, herunder med bl.a. Hästens-senge, specialfremstillede Montana-møbler og stole som Theselius og Kjærholm. De rå plankegulve uden tæpper understreger den rene nordiske stil.
Se tilbud netop nu! 

Hotel Ritz Aarhus City 

Historisk charme midt i hjertet af Aarhus

Hotel Ritz Aarhus City

Med sin unikke placering midt i centrum mellem Banegården, Rådhuset og Strøget har du her hele byen helt tæt på. Hotellet blev bygget tilbage i 1932 og moderniseret i 2014 og har gennem tiden været et af de mest kendte og populære hoteller i Aarhus. Når du træder ind, vil du straks foremme at hyggen er flyttet med - for det emmer stadig af både den hygge og charme, der altid har været husets varemærket.
Se tilbud netop nu!

CABINN Aarhus Hotel 

Cityhotel ved åen

CABINN Aarhus

Bo på et af byens bedst beliggende hoteller – tæt ved Aarhus Domkirke, Aarhus Teater og det hyggelige Latinerkvarter med de brostensbelagte gader. CABINN Aarhus Hotel blev ombygget i 2015 og ligger kun få minutters gang fra gågadens mange butikker og det pulserende caféliv langs Aarhus Å.
Se tilbud netop nu! 

Del denne side

Gastronomi i verdensklasse

Gastronomi i verdensklasse

Om du tager på restaurant, café, kaffebar eller madmarked i Aarhus, er oplevelsen altid i top. Her er alt fra Michelin-stjernede, ny nordiske til internationale, økologiske og prisvenlige steder.

TOP attraktioner i Aarhus

TOP attraktioner i Aarhus

Hvad du absolut skal se, når du er i Aarhus! De mest populære attraktioner er blandt andet Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

AarhusCARD – oplev mere for mindre

AarhusCARD: discover more

  • Gratis adgang til mere end 25 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus i Aarhus og hele region Midtjylland
  • Gratis transport med Letbanen
  • Gratis parkering i centrum af Aarhus

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med gratis entré til attraktioner og aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Flere gode tilbud netop nu!

Weekendophold, gourmetophold, kulturophold og meget mere...

Priser fra 825,-

www.bookaarhus.dk 

Mød VisitAarhus på Facebook