Bliv Frivillig ReThinker

Bliv Frivillig ReThinker

Er du interesseret i at blive frivillig? I VisitAarhus kalder vi de frivillige for ReThinkers!

Når du har skrevet dine oplysninger ind i formularen her og trykker "Opret", vil du modtage en automatisk mail fra medlemssystemet, som bekræfter din tilmelding – du er herefter oprettet i medlemssystemet Venma. Dette er en database, hvor vi holder styr på alle de gode mennesker, som fra tid til anden ønsker at give en hånd med til frivillige opgaver.

Du kan efterfølgende logge ind i Venma og tilføje flere oplysninger, f.eks. lidt om dine interesser. Dermed har vi mulighed for at målrette henvendelser til dig. Det kan f.eks. være, at du er interesseret i gastronomi og mad, arkitektur eller litteratur, og her anbefaler vi, at du tilføjer interesser og kompetencer på din profil. Du er altid velkommen til at sende en mail til rethinkers@visitaarhus.com, hvis du har brug for lidt hjælp til dette. Du kan også møde op i egen høje person i vores Frivilliglokale GeLinde på Mindet 6 i Aarhus og få hjælp her. Har du spørgsmål du ønsker at få afklaret, kan du også ringe til os på +45 2715 9787

Du vil i den kommende tid modtage ReThinker Nyhedsbreve, som vil beskrive opgaver, arrangementer og meget mere, hvor du kan melde dig som frivillige. Med andre ord er det både vigtigt og en god idé, at du læser disse nyhedsbreve, da det er din kanal til at blive aktiv som frivillig ReThinker. 

Vi har ofte brug for frivillige til helt konkrete og meget forskelligartede opgaver, og der vil med garanti være et stort behov for dig, hvis du ønsker at være med! Det hele foregår frivilligt, og det vil sige, at du ikke er forpligtet til at melde dig, førend du synes, at her er et interessant arrangement.

Event 

Forberedelser, pyntning og klargøring.
Hjælpe med produktion af skilte, navneskilte ect.
Tjek Ind, velkomst, mindre soigneringsopgaver, vejvisere.
Runner og ad hoc-opgaver – og hjælp med at pakke sammen og oprydning.

Velkomstværter

Venlige, imødekommende, smilende værter, der svarer på gæsternes små og større spørgsmål.
Mindre transport opgaver af personer fra A til B – samt være venlige værter ved besøg af f.eks. internationale gæster eller journalister.

Sikkerhedsguides

Kommunikation med gæster - og bistå sikkerheds-personale og myndigheder som synlige ”hjælpere” og øjne i marken.
Hjælpe med at opretholde afspærringer, og guide trafik på plads på p-områder.

Praktisk

Runner opgaver, indsamle/bringe/flytte materiel.
Mindre reparationsopgaver med småværktøjer.
Bygge mindre installationer ifm. events og arrangementer. 
Mindre cateringopgaver og andre lign. forplejningsopgaver. 
Ad hoc opgaver.

Administration

Registreringer, tilmeldinger, korrespondance, hjælp med planlægningsopgaver, vagtplaner osv.
Pakning af tryksager og vejledninger.

Teamledere

Frivillige som har sagt ja til at tage et lidt større ansvar, og som har lyst til at fordybe sig i den mere koordinerende del af opgaverne. 
Tæt kontakt og højere mødeaktivitet med de ansatte medarbejdere til et givent projekt.

 

Her i 2018 har vi haft opgaver ved arrangementer som:

Velkomstværter ved krydstogtanløb  :DANISH+  500 Ord  BørneFestibal  LitteraturXchange  Læsningens Dag  Skole OL  Musikhuset  NortheSide  Borgerværter til Varm Velkomst  Opera i Parken  Ridehuset Swinger  Sidste Skoledag i Botanisk have  Spor Festivalen  U-Days  Fanzone til VM i fodbold  Volvo Ocean Race  Aarhus City Welcome  Aarhus Festuge  Classis Race  Værter hos Naturhistorisk Museum  Røde Kors – hjælp en ung hjemløs  VM i sejlsport  Aarhus Høstfest  Åbningen af Frivillighovedstad 2018  Cluster Square  Folkets Møde  Film i Skoven 2018  Frivillig til feriekoloni for grønlandske børn  Brabrand Kulturuge  Aprilfestival – Danmarks største teaterfestival  Klub God Mad  Food Festival  Danmarks Byggefestival  Det Kongelige Teater – staitst ved Kong Arthur  Frivillig ved Kong Arthur og mange flere … 

Her kan du se, hvordan et ReThinker Nyhedsbrev ser ud – og du kan læse hele Nyhedsbrevet her

Skriv dig op som frivillig ved at klikke her!

Del denne side

Har du brug for frivillige?

Har du brug for frivillige ReThinkers, er du altid velkommen til at rette henvendelser til os på rethinkers@..., hvis du overvejer at knytte frivillige til dit arrangement eller ønsker at få spredt budskabet til potentielt flere frivillige.

Læs mere