Blå Mandag All Inclusive

Det er ikke et tilfælde, at tusindvis af konfirmander og deres forældre fra hele Jylland og Fyn hvert år besøger Aarhus på deres Blå Mandag. Byen har nemlig alt det, der skal til for at dagen bliver noget helt særligt, og en dag konfirmanderne aldrig glemmer. Med tæt på 1.000 forretninger, caféer og restauranter i midtbyen og hele Vestdanmarks forrygende forlystelsespark Tivoli Friheden meget tæt på centrum, er der garanti for shopping, vilde og sjove oplevelser i verdensklasse.

Med et 8000BlueMondaykort får konfirmanderne endnu mere ud af deres Blå Mandag i Aarhus – og fordele resten af 2019 - og forældre får også masser af fordele. Mange af dagens oplevelser er nemlig allerede inkluderet i 8000BlueMonday-kortene.

I 2019 er 8000BlueMonday kortene gældende til én af 5 Blå Mandage i Aarhus: 29. april, 6., 13. og 20. maj eller 3. juni.

Konfirmandkortet byder på lækker lunch, adgang til biografen CinemaxX (til og med august, endda med rabat til venner eller familie, hvis ikke det bruges på Blå Mandag), shuttlebus mellem byen og Tivoli Friheden, indgang og turbånd til Tivoli Frihedens vilde forlystelser og GRATIS Sæsonkort, som giver indgang resten af 2019 incl. alle Fed Fredag-koncerterne, rabat på Turbånd og gratis indgang til Halloween i efterårsferien, Jul i Friheden, gratis ven med på 'vennedage' og rabatter mange andre steder i Danmark. Herudover får konfirmander et rabathæfte med forrygende tilbud til mange af byens forretninger og en gratis app med masser af spændende indhold.

Forældre får lunch, forældrepuslepladser flere steder i byen med gratis kaffe, aviser og wifi, transport med shuttlebusser mellem byen og Tivoli Friheden, indgang i Friheden og gratis app.

Hurtig oversigt
Klik HER og download eller print A4 informationsark om 8000BlueMonday konfirmand- og forældrekort. 

Læs mere:

8000BlueMonday-konfirmandkortet her 
8000BlueMonday-forældrekortet her

Oplev meget mere af Aarhus på disse links…

VisitAarhus 
Aarhus City 
Tivoli Friheden 
Bruun´s Galleri 
Salling 
CinemaxX 

Del denne side

Del dine billeder med os...


#8000BlueMonday


Del gerne din Blå Mandag med os på Instagram, Facebook, Twitter og lign... og også gerne billeder fra dine forberedelser til konfirmationen og din Blå Mandag.