Anderledes mødeoplevelse

Anderledes mødeoplevelser, Workshop

Workshop i din virksomhed

Indhold/Mål

Denne workshop vil give deltagerne en forståelse af, hvad begrebet anderledes mødeoplevelser er, herunder emnerne; mødedesign, deltagerinvolvering, fysiske rammer og virkemidler, ROMI, lokale styrker og grønne og ansvarlige møder samt hvilket udbytte man kan bibringe mødekunderne. Herved får deltagerne en forståelse for behov i egen forretningsudvikling, og hvad dette betyder for både drift, salg og ledelse.

Målgruppe (virksomhedsrettet) 
Hotellets/konference-/mødestedets medarbejdere, der eksempelvis repræsenterer flg. faggrupper; kokke, stuepiger, receptionister, tjenere, pedel, konference. 

Metode
Deltagerne vil under workshoppen selv afprøve en række af metoderne for at sikre læring og forståelse. Deltagerinvolverende metoder og teknikker, og kreativt brug af de fysiske rammer vil være en bærende del i formen.

Instruktør/kursusholder   

Ann Hansen - Concept+Competence
Ann Hansen har en 10 års baggrund i hotelbranchen med fokus og ekspertise fra ledelse i møder- og konference afdelinger. Hun har bl.a. arbejdet for Hilton International i USA og for Radisson SAS I København.

De seneste 9 år har Ann drevet sin egen virksomhed. En kompetence- og konceptudviklingsvirksomhed der udvikler medarbejdere til strategisk tænkende mødeplanlægger og møder til effektfulde aktiviteter, som fører til værdifulde resultater.

Ann har en profil, der kombinerer sine kompetencer og erfaring inden for hospitalitybranchen, ledelse, mødeprocesudvikling, facilitering og kreativ konceptudvikler, og som gør, at hun har skabt en niche inden for området.

Meetovation og Meetovator Uddannelsen
Som ekstern konsulent for VisitDenmark har Ann været nøgleperson i udviklingen af Meetovation og Meetovator Uddannelsen, som igennem de seneste 5 år har uddannet mere end 300 til mødekonsulenter med titlen “Meetovator”. Hun har de sidste 2 år tilpasset uddannelsen til målgruppen: Mødekunder, under navnet Certificeret Mødeplanlægger – Meetovator, og her har ca. 60 mødeplanlæggere fra organisationer og corporate virksomheder gennemført uddannelsen.

Ann er bl.a. uddannet akademiøkonom i hotelledelse, Certified Meeting Management, VPG voksen pædagogisk grunduddannelse og holder sig løbende mentalt i form med korte kurser inden for ledelse, kreativ facilitering og procesledelse.

Desuden har Ann siddet i bestyrelsen i Meeting Professional International fra 2006 til 2011.

Del denne side

ErhvervsturismeAkademiet

Forside: ErhvervsturismeAkademiet

 

 

 

FAKTA:

Dato

Efter aftale

Kursussted

Workshoppen afholdes i den respektive virksomhed.

Workshoppens længde

Varighed 1 dag à 7 timer

Pris

Gratis
* Betingelser for gratis deltagelse

Ann Hansen

Ann Hansen - Concept+Competence

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørerende ErhvervsturismeAkademiet, kan du kontakte VisitAarhus på info@visitaarhus.com.

Tilmeld dig