Centralværkstedet Aarhus Business Events

Alternative mødesteder i Aarhus

I Aarhus finder du store, internationale møde- og konferencefaciliteter i verdensklasse.

Skal du afholde et anderledes møde, byder byen også på en underskov af alternative mødefaciliteter, som kan give dit møde dét ekstra. 

Nedenfor finder du et udvalg over alternative mødesteder i Aarhus. 
Kontakt os for mere information.  

 

Den Gamle By

I Den Gamle By mødes historiske lokaler og moderne mødefaciliteter. Lad de idylliske rammer danne baggrunden for dit møde eller konference.  

ARoS Aarhus Kunstmuseum 

ARoS Aarhus Kunstmuseum møder du prisbelønnet arkitektur og kunst i verdensklasse. Møderammerne på museet er på én gang inspirerende, utraditionelle og omgivelserne udfordrende. 

Moesgaard Museum

Historie, arkitektur og natur smelter sammen på Moesgaard Museum, og skaber spændende rammer for møder i forskellige størrelser. 

Hermans Tivoli Friheden

Hermans Kulturhus er placeret i naturskønne, historiske rammer som en del af Tivoli Friheden. Arkitekturen er åben, elegant og imødekommende, og den store foyer har med sine høje vinduer en god udsigt over Frihedens gamle have. 

Hotel Carmel

Hotel, restaurant og salon med inspiration fra 1920'ernes Paris og New York. Åbner primo maj 2018. 

Malt

Nyåbnet restaurant og lokaler i det historiske Ceres-bryggeri, hvor du eksempelvis kan krydre dit arrangement med ølsmagning i Bryggerboligen. 

Kähler restauranterne 

Klassiske, danske designmøbler og Kählers velkendte keramik indbyder både til små intime møder og større selskaber på eksempelvis Kähler Villa Dining og Kähler Spisesalon Baghuset. 

Pakhusene

Arkitektonisk erhverv- og boligbyggeri på Aarhus Ø, som indbyder til anderledes møder i et nyt og livligt kvarter af byen. 

Del denne side