Din Guide Michelin til Aarhus

Aarhus i Guide Michelin

Aarhus er en dynamisk by, hvor pulsen banker og fortiden er levende. Her finder du et væld af oplevelser inden for kultur, musik, events, shopping, sport og meget mere. Netop byens mangfoldighed er én af grundene til, at Aarhus har hele 2 stjerner i den anerkendte og berømte Michelin Travel Guide.

Den anerkendte Michelin Guide er særlig berømt for sit fokus på restauranter, men i guiden Michelin Travel bliver der også uddelt stjerner til attraktioner, kirker, hoteller og byer – og her er Aarhus rigtig flot repræsenteret.

Attraktioner i Michelin Travel Guide

Den Gamle By

Den Gamle By er endnu engang blevet hædret med hele 3 stjerner i Guide Michelin for sin tidsrejse i en unik seværdighed i verdensklasse. ARoS Aarhus Kunstmuseum får 2 stjerner i guiden og er særligt blevet anerkendt for den exceptionelle museumsbygning og museets samlinger, og Moesgaard Museum fik igen 2 stjerner for sit særlige fokus på- og illustration af den danske forhistorie.

To af Aarhus’ smukke kirker har også fået tildelt stjerner i Michelin Travel Guide. Aarhus Domkirke får 2 stjerner og bliver rost for sine tiltalende proportioner og ophøjede elegance. Vor Frue Kirke er blevet hædret med 1 stjerne. Desuden fremhæver Michelin Travel Guide yderligere en lang række af byens andre attraktioner, bl.a. Kvindemuseet, Stenomuseet, Vikingemuseet, Rådhuset og Musikhuset Aarhus som steder, der bestemt er et besøg værd. Også Latinerkvarteret og Botanisk Have får en anbefaling med på vejen.

Restaurenter i Guide Michelin Nordic Cities 

 I Guide Michelin Nordic Cities 2017 fik 4 aarhusianske restauranter tildelt en Michelin-stjerne.
I 2017 har hele fire restauranter fået tildelt stjerner i Michelin Guide 2017. 2015 var det første år, hvor også aarhusianske restauranter kunne glæde sig over at blive inkluderet i den berømte Michelin Guide – Nordic Cites, hvor hele tre restauranter fik en stjerne. Herudover blev to restauranter også tildelt Michelin-anerkendelsen Bib Gourmand, og ikke mindst blev en lang række af byens restauranter nævnt som værende et besøg værd.

Hoteller i Guide Michelin 
På hotelsiden er Aarhus også flot repræsenteret. Michelin Guide Nordic Cites 2017 fremhæver hele 10 af byens hoteller, hvilket i den grad vidner om, at du i Aarhus får en stjernebesat oplevelse ...

Se hvad Michelin Travel skriver om Aarhus

Del denne side

Michelin restauranter 2017

Michelin restauranter

Aarhusrestauranterne Frederikshøj, Gastromé, Substans og Domestic høster endnu engang stjerner til Aarhus i Guide Michelin Nordic Cities i 2017.

Aarhus var Europæisk Kulturhovedstad i 2017

Aarhus, Europæisk Kulturhovedstad

2017 var et år fuld af oplevelser, begivenheder, nye og tværgående samarbejder på tværs af kulturer, byer og mennesker.