Aarhus Skøjtehal

Find skøjterne frem og nyd en tur på isen i Aarhus Skøjtehal. Det giver god motion – og uanset om du har prøvet det før eller ej, er det super sjovt. Aarhus Skøjtehal har sidste åbningsdag i denne sæson den 31. marts.

Få støtte

Børn, som har brug for støtte, kan leje en ’pingvin’ for dermed bedre at lære at stå på skøjter, og mon ikke en god kammerat eller kæreste kan være en god støtte, hvis du som voksen også lige skal i gang. Mangler du skøjter, er der mulighed for at leje dem i skøjtehallen eller hvis dine egne er lidt slidte, kan du også få dem slebet. Intet er at sammenligne med at glide let hen over isen og nyde farten under fødderne.

Isdisco

Slip din indre John Travolta løs og vær med, når lyset bliver skruet ned og discomusikken op, og de farverige lamper bliver tændt. For - kan du lide at stå på skøjter og høre god musik, er isdisco helt sikkert også noget for dig.

Café Skøjtehallen

Al denne aktivitet gør, at man bliver sulten. Men fortvivl ikke – i caféen kan I få lidt mad og drikke og samtidig nyde udsigten ud over skøjtehallen.

Hver den første fredag i måneden er skøjtebanen åbent fra kl. 20:00 - 23:00.
Der er gratis entré med AarhusCard (inkluderer ikke Isdisco)

#visitaarhus #aarhusskøjtehal

Pris

Børn og pensionister (entré)

30.00 DKK

Voksne (entré)

50.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Gøteborg Alle 9
8200 Aarhus N

Telefon

+45 86104219

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
  • Type

    • Skøjteløb
    • Ishockey

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.190059
Latitude : 56.181478