Attraktioner for alle

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne.

Du kan f.eks. begynde dit besøg med et kig ud over byen gennem regnbuens mange farver på toppen af ARoS. Eller du kan gå tilbage i tiden i Købstadmuseet Den Gamle By, hvor historien bliver levende. Og så er der selvfølgelig Moesgaard Museum, som sætter fokus på kultur, natur og arkitektur med udstillinger, hvor mennesket er i centrum, og viser det levede liv bag motiver og materialer ved hjælp af den nyeste forskning, nye effekter og ny teknologi.

Du kan også gøre et stop ved et museum, der fortæller kvindernes historie, opleve det svimlende sus i Tivoli Frihedens forlystelser og sætte et festligt punktum for dagen med en aften i Musikhuset.

TOP attraktioner i Aarhus

TOP attraktioner i Aarhus

De mest populære attraktioner i Aarhus er bl.a. Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

Værd at rejse efter

Aarhus har flere attraktioner i international klasse.

Den Gamle By
Danmarks eneste museum uden for hovedstaden med tre stjerner i Guide Michelin og en tidsrejse, der er værd at opleve.

Your rainbow panorama
Først skabte han en sol til London, så kreerede han vandfald til New York, og nu har kunstner Olafur Eliasson skabt en regnbue på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Moesgaard Museum
Et moderne museum som sætter fokus på kultur, natur og arkitektur.

Og meget meget mere...

Den Gamle By og de mange museer og oplevelser

Den Gamle By og de mange oplevelser

Den Gamle By er i konstant udvikling og huser i dag flere museer end nogensinde. Du kan f.eks. besøge Legetøjsmuseet, 1974 kvarteret, Museum Aarhus og meget mere.

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS er hovedmuseet inden for kunst i Aarhus og et enestående internationalt billede- og oplevelseshus for børn og voksne, unge og ældre. ARoS har to Michelin-stjerner i Michelins turistattraktionsguide.

Byens helt nye kultur- og multimediehus - Dokk1

Dokk1

Byens nye naturlige samlingssted ligger på Aarhus Havn og har bibliotek, borgerservice, café, børneområder, kunstværket Gongen på 7,5 m og meget mere.

Besættelsesmuseet

Besættelsesmuseet

Dyk ned i besættelsen i Aarhus på BesættelsesmuseetMuseet viser med originale genstande, fotos, dokumenter og tableauer af både fredelige og dramatiske begivenheder i Aarhus under den tyske besættelse fra 1940-45.

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus

Få en lækker lokal smagoplevelse i Aarhus

Gl. Estrup Decoupage

Gammel Estrup, Auning

Gammel Estrup ligger smukt placeret i det bakkede Djursland og er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde.