Take a moment with Aarhus

2017 bliver et år fyldt med oplevelser, begivenheder, nye og tværgående samarbejder på tværs af kulturer, byer og mennesker.


Vi har her samlet en oversigt over de største events under Kulturhovedstads året 2017, så du allerede nu kan planlægge din næste tur til Aarhus.

Hvad du absolut skal se, når du er i Aarhus! De mest populære attraktioner er blandt andet Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med rabatter til attraktioner, spisesteder og sjove oplevelser for hele familien.

Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i Aarhus. Her er der masser af gratis oplevelser, aktiviteter og underholdning - både for børn og voksne.

Er du til fart og action - sjov og underholdning - eller hygge og ro?

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus, du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Tag familien med til Aarhus og nyd de mange aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Kom og udforsk byens museer, mærk friheden når du glider hen over isen, tag en tur ud i Dyrehaven eller kør om kap i Gokart i den stor indendørs gokarthal.

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Få nyt, aktuelt og gode idéer til din ferie i Aarhus.

TILMELD DIG eller se tidligere udsendte nyhedsbreve

Se seneste delinger

Aarhus

Velkommen til Aarhus’ officielle turismewebsite. Her finder du information og inspiration til oplevelser i Aarhus - lige fra seværdigheder, museer, overnatning, begivenheder, aktiviteter, butikker, restauranter, transport og andre praktiske ferieoplysninger. Så rejser du alene, med venner og veninder eller familien – er der masser af muligheder og idéer til dig!

VisitAarhus

VisitAarhus er Aarhus’ officielle turistorganisation, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen i Aarhus og at markedsføre Aarhus som ferie- og rejsemål. Har du brug for hjælp til information eller inspiration til Aarhus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt VisitAarhus