Velkommen til Aarhus ...

Kan du huske 70'erne ...

Tag en tur gennem oldtiden

Besøg byens nye multimediehus

Oplev #AarhusForBørn

Nyd naturens skønhed .. og det dejlige varme klima

nyd musikken og skønne koncerter...

Oplev ARoS...

og glæd dig til de mange begivenheder, der venter forude...

Aarhus, en moderne og international storby
Den Gamle By
Tag en tur gennem oldtiden på Moesgaard Museum
Dokk1, byens nye mulitimediehus
Ulvetime på Naturhistorisk Museum
Væksthusene er en del af Science Museerne i Aarhus
Musik og koncerter i Aarhus
Oplev Your rainbow på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum
Oplev blandt andet Aarhus Festuge

Take a moment with Aarhus

Hele december måned kan du overalt i Aarhus møde en helt særlig julestemning og samtidig med få styr på alle dine juleindkøb i en af skandinaviens bedste shoppingbyer.

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Hvad du absolut skal se, når du er i Aarhus! De mest populære attraktioner er blandt andet Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne - hele året.

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med rabatter til attraktioner, spisesteder og sjove oplevelser for hele familien.

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Tag familien med til Aarhus og nyd de mange aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Kom og udforsk byens museer, mærk friheden når du glider hen over isen, tag en tur ud i Dyrehaven eller kør om kap i Gokart i den stor indendørs gokarthal.

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

2017 bliver et år fyldt med oplevelser, begivenheder, nye og tværgående samarbejder på tværs af kulturer, byer og mennesker.


A webform by Podio

@VisitAarhus

Aarhus

Velkommen til Aarhus’ officielle turismewebsite. Her finder du information og inspiration til oplevelser i Aarhus - lige fra seværdigheder, museer, overnatning, begivenheder, aktiviteter, butikker, restauranter, transport og andre praktiske ferieoplysninger. Så rejser du alene, med venner og veninder eller familien – er der masser af muligheder og idéer til dig!

VisitAarhus

VisitAarhus er Aarhus’ officielle turistorganisation, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen i Aarhus og at markedsføre Aarhus som ferie- og rejsemål. Har du brug for hjælp til information eller inspiration til Aarhus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt VisitAarhus