Riv et par dage ud af kalenderen og nyd din efterårsferie i Aarhus, Jyllands livligt pulserende hovedstad. Netop til efterårsferien åbner et helt nyt museum - Moesgaard Museum som byder indenfor i helt nye lokaler.

Med Feel Like har I nu mulighed for at opleve Aarhus med udgangspunkt i familiens humør. Feel Like er en ny digital guide til ferieoplevelser, og som vender tingene på hovedet.

I kan her søge oplevelser, ud fra hvad familien føler for. Det eneste I skal gøre er at indstille de fem 'slidere' - og I vil blive præsenteret for et væld af oplevelser, der macher jeres humør.

Tag familien med til Aarhus og nyd de mange aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Kom og udforsk byens museer, mærk friheden når du glider hen over isen, tag en tur ud i Dyrehaven eller kør om kap i Gokart i den stor indendørs gokarthal.

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne - hele året.

Når afslapning, snak, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen skal i højsæde. 

 Aarhus byder på både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand. I kan kombinere kunst og kultur i verdensklasse med de gode restauranter.

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

With its huge variety of cultural offerings and many shops, Aarhus is regarded as Western Denmark’s shopping city number 1.

Aarhus, musikkens by er en levende musikby og byens varemærke er det brede udbud. De mange scener, teatre og det store engagement giver musiklivet i Aarhus et helt specielt liv. 

#ThisIsAarhus på Instagram

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med rabatter til attraktioner, spisesteder og sjove oplevelser for hele familien.

VIP Partner hos VisitAarhus

Partner hos VisitAarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum Den Gamle By Moesgaard Museum Musikhuset Aarhus KongresKompagniet Comwell Aarhus Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus Scandic Aarhus City Aarhus Airport  Billund Lufthavn