Velkommen til Aarhus

Mød historien...

Musikken...

mød Aarhus...

Og glæd dig til det nye museum som nu er på vej....

og de mange begivenheder der venter forude...

Velkommen til Aarhus
På besøg tilbage i 1974 i Den Gamle By
Fed Fredag og andre musik begivenheder
ARoS Aarhus Kunstmuseum
Moesgård Museum flytter i nye lokaler
Store begivenheder i Aarhus

Velkommen til Aarhus

 Nyd en storbyferie tæt på skov og strand, hvor I sammen kan dykke ned i fælles oplevelser og interesser og blot nyde nærværet og hinanden.

Med Feel Like har I nu mulighed for at opleve Aarhus med udgangspunkt i familiens humør. Feel Like er en ny digital guide til ferieoplevelser, og som vender tingene på hovedet.

I kan her søge oplevelser, ud fra hvad familien føler for. Det eneste I skal gøre er at indstille de fem 'slidere' - og I vil blive præsenteret for et væld af oplevelser, der macher jeres humør.

Uanset om du besøger Aarhus en enkelt dag, eller du holder ferie i flere dage, ja så er sommerferie i Aarhus ikke kedelig - her er altid masser at tage sig til. Nogle oplevelser er helt gratis, mens andre kræver, at du finder pengepungen frem. Kik ind og få her gode ideer og tips til, hvad du kan opleve!

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne - hele året.

Når afslapning, snak, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen skal i højsæde. 

 Aarhus byder på både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand. I kan kombinere kunst og kultur i verdensklasse med de gode restauranter.

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

With its huge variety of cultural offerings and many shops, Aarhus is regarded as Western Denmark’s shopping city number 1.

Aarhus, musikkens by er en levende musikby og byens varemærke er det brede udbud. De mange scener, teatre og det store engagement giver musiklivet i Aarhus et helt specielt liv. 

#ThisIsAarhus på Instagram

VIP Partner hos VisitAarhus

Partner hos VisitAarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum Den Gamle By Moesgård Museum Musikhuset Aarhus KongresKompagniet Comwell Aarhus Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus Scandic Aarhus City Aarhus Lufthavn  Billund Lufthavn