Velkommen i 2014

Mød historien...

mød Aarhus...

Og glæd dig til det nye museum som nu er på vej....

og de mange begivenheder der venter forude...

Velkommen i 2014!
På besøg tilbage i 1974 i Den Gamle By
ARoS Aarhus Kunstmuseum
Moesgård Museum flytter i nye lokaler
Store begivenheder i Aarhus

Velkommen til Aarhus

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne - hele året.

Oplev påsken i Aarhus. Træk et par dage ud af kaleneren, og nyd påske og forår i Aarhus.

Tag familien med til Aarhus og nyd de mange aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Kom og udforsk byens museer, mærk friheden når du glider hen over isen, tag en tur ud i Dyrehaven eller kør om kap i Gokart i den stor indendørs gokarthal.

Med Feel Like har I nu mulighed for at opleve Aarhus med udgangspunkt i familiens humør. Feel Like er en ny digital guide til ferieoplevelser, og som vender tingene på hovedet.

I kan her søge oplevelser, ud fra hvad familien føler for. Det eneste I skal gøre er at indstille de fem 'slidere' - og I vil blive præsenteret for et væld af oplevelser, der macher jeres humør.

Aarhus har den skønne blanding af storbyens mangfoldighed, der er kombineret med en ro og inderlighed, og som er svær rigtig at sætte ord på. I påsken, hvor foråret er en realitet, vågner Aarhus for alvor op på ny, og omslutter jer som et hjertevarmt knus.

Når afslapning, snak, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen skal i højsæde. 

 Aarhus byder på både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand. I kan kombinere kunst og kultur i verdensklasse med de gode restauranter.

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

Aarhus, musikkens by er en levende musikby og byens varemærke er det brede udbud. De mange scener, teatre og det store engagement giver musiklivet i Aarhus et helt specielt liv. 

#ThisIsAarhus på Instagram

VIP Partner hos VisitAarhus

Partner hos VisitAarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum Den Gamle By Moesgård Museum Musikhuset Aarhus KongresKompagniet Comwell Aarhus Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus Scandic Aarhus City Aarhus Lufthavn Billund Lufthavn