Gå på opdagelse i Aarhus

Nyd en middag på Michelin restauranter i Aarhus....

Oplev #AarhusForBørn

De gode gamle dage.. var i 70'erne

Mød vikingerne på Moesgaard Museum

nyd musikken og skønne koncerter...

Oplev ARoS...

og de mange oaser midt i byen

og glæd dig til de mange begivenheder, der venter forude...

Nyd livet i Aarhus i en af de mange skønne byoaser
Aarhus i Guide Michelin Nordic Cities 2015
Børnenes Aarhus
Den Gamle By
Mød vikingerne på Moesgaard Museum
Musik og koncerter i Aarhus
Oplev ARoS Aarhus Kunstmuseum
Musikhuset Aarhus - en oase midt i byen
Masser af begivenheder i Aarhus

Aarhus

Velkommen til Aarhus’ officielle turismewebsite. Her finder du information og inspiration til oplevelser i Aarhus - lige fra seværdigheder, museer, overnatning, begivenheder, aktiviteter, butikker, restauranter, transport og andre praktiske ferieoplysninger. Så rejser du alene, med venner og veninder eller familien – er der masser af muligheder og idéer til dig!

Aarhuskort

På en pinsetur til Aarhus kan du se årets stor Classic Race, opleve mange forskellige koncerter, se nogle af Kinas største kulturhistoriske genstande - og meget meget mere ...

Find de bedste tilbud til Aarhus. I Aarhus kan du opleve det hele uanset om du ønsker blot nyde freden, eller du gerne vil opleve bylivets mange tilbud sammen.

Gastronomien gror i Aarhus

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne - hele året.

Tag familien med til Aarhus og nyd de mange aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Kom og udforsk byens museer, mærk friheden når du glider hen over isen, tag en tur ud i Dyrehaven eller kør om kap i Gokart i den stor indendørs gokarthal.

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med rabatter til attraktioner, spisesteder og sjove oplevelser for hele familien.

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

With its huge variety of cultural offerings and many shops, Aarhus is regarded as Western Denmark’s shopping city number 1.

A webform by Podio

Skræddersy oplevelsen efter dit humør og få en personlig oplevelse på vores Feel like Aarhus søgeside!