Velkommen til Aarhus ...

Besøg byens nye multimediehus

Oplev #AarhusForBørn

De gode gamle dage.. var i 70'erne

Mød vikingerne på Moesgaard Museum

Science Museerne i Aarhus

nyd musikken og skønne koncerter...

Oplev ARoS...

og de mange oaser midt i byen

og glæd dig til de mange begivenheder, der venter forude...

Aarhus, en moderne og international storby
Dokk1, Aarhus' nye multimediehus
Børnenes Aarhus
Den Gamle By
Mød vikingerne på Moesgaard Museum
Væksthusene er en del af Science Museerne i Aarhus
Musik og koncerter i Aarhus
Oplev Your rainbow på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum
Musikhuset Aarhus - en oase midt i byen
Oplev en vandlabyrint i Aarhus Festuge

Aarhus Festuge er én af Nordeuropas største og mest ansete kunst- og kulturfestivaler med et program, der tæller stort set alle kunstarter fra dans, teater, udstillinger, klassisk og rytmisk musik over opera, børnekultur, sport og underholdning.

Find de bedste tilbud til Aarhus. I Aarhus kan du opleve det hele uanset om du ønsker blot nyde freden, eller du gerne vil opleve bylivets mange tilbud sammen.

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne - hele året.

Tag familien med til Aarhus og nyd de mange aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Kom og udforsk byens museer, mærk friheden når du glider hen over isen, tag en tur ud i Dyrehaven eller kør om kap i Gokart i den stor indendørs gokarthal.

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med rabatter til attraktioner, spisesteder og sjove oplevelser for hele familien.

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Design, mode, livsstil og trend er blot få af de ord, som beskriver det væld af shopping oplevelser, som venter dig i Aarhus’ stemningsfyldte gader og butikker.

With its huge variety of cultural offerings and many shops, Aarhus is regarded as Western Denmark’s shopping city number 1.

2017 bliver et år fyldt med oplevelser, begivenheder, nye og tværgående samarbejder på tværs af kulturer, byer og mennesker.


A webform by Podio

@VisitAarhus