Bliv samarbejdspartner med VisitAarhus

Gør turisterne til dine kunder!

Bliv partner med VisitAarhus og få adgang og fordele i de forskellige samarbejder og aktiviteter, vi arbejder med inden for turismen i Aarhus. Du kan her målrette din indsats i forhold til netop din virksomhed og der, hvor det giver mest mening for din forretning.

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017

Aarhus, Europæisk Kulturhovedstad

2017 er et år fyldt med oplevelser, begivenheder, nye og tværgående samarbejder på tværs af kulturer, byer og mennesker.


VisitAarhus

VisitAarhus er Aarhus’ officielle turistorganisation, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen i Aarhus og at markedsføre Aarhus som ferie- og rejsemål.

VisitAarhus er en erhvervsdrivende fond, hvis mission er at bidrage til, at turismen i Aarhus skaber resultater for byen, regionen og hele Danmark ved at positionere og udvikle Aarhus som en passioneret viden- og oplevelsesby med kvalitetsoplevelser for borgere, virksomheder og gæster.

Turismen i Aarhus har oplevet en flot vækst i de seneste år. De kommercielle overnatninger er således steget med over 41 procent i perioden fra 2011 til 2015. Turister spenderer godt 3,65 milliarder kroner årligt på overnatninger og oplevelser i Aarhus, heraf står erhvervsturismen for 2 milliarder kr. af forbruget.

Læs  mere om 

Organisationen bag VisitAarhus

Medarbejdere i VisitAarhus

Turistens digitale rejse

Turistens digitale rejse

Tag et kig ind i Turistens Digitale Rejse, som viser de forskellige faser i turistens beslutningsproces – fra idéen til at tage på ferie opstår, over valg af destination, til booking og selve opholdet.

www.linkedin.com/company/visitaarhus