Attraktioner for alle

Aarhus har et bredt udvalg af attraktioner med noget for enhver - til sjov og alvor, leg og læring, børn og voksne.

Du kan f.eks. begynde dit besøg med et kig ud over byen gennem regnbuens mange farver på toppen af ARoS. Eller du kan gå tilbage i tiden i Købstadmuseet Den Gamle By, hvor historien bliver levende. Og så er der selvfølgelig det nye Moesgaard Museum, som sætter fokus på kultur, natur og arkitektur med udstillinger, hvor mennesket er i centrum, og viser det levede liv bag motiver og materialer ved hjælp af den nyeste forskning, nye effekter og ny teknologi.

Du kan også gøre et stop ved et museum, der fortæller kvindernes historie, opleve det svimlende sus i Tivoli Frihedens forlystelser og sætte et festligt punktum for dagen med en aften i Musikhuset.

Værd at rejse efter

Aarhus har flere attraktioner i international klasse.

Den Gamle By
Danmarks eneste museum uden for hovedstaden med tre stjerner i Guide Michelin og en tidsrejse, der er værd at opleve.

Your rainbow panorama
Først skabte han en sol til London, så kreerede han vandfald til New York, og nu har kunstner Olafur Eliasson skabt en regnbue på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Moesgaard Museum
Et moderne museum som sætter fokus på kultur, natur og arkitektur.

Og meget meget mere...

Den Gamle By og de mange museer og oplevelser

Den Gamle By og de mange oplevelser

Den Gamle By er i konstant udvikling og huser i dag flere museer end nogensinde. Du kan f.eks. besøge Legetøjsmuseet, 1974 kvarteret, Museum Aarhus og meget mere.

Byens helt nye kultur- og multimediehus - Dokk1

Dokk1

Byens nye naturlige samlingssted ligger på Aarhus Havn og har bibliotek, borgerservice, café, børneområder, kunstværket Gongen på 7,5 m og meget mere.

Gellerup Museum

Gellerup Museum

Gellerup Museum er kendetegnet ved at være et lejlighedsmuseum beliggende i Gellerupparken

Gl. Estrup Decoupage

Gammel Estrup - Herregårdsmuseet

Gammel Estrup - Herregårdsmuseet Djursland - Østjylland. Smukt placeret på det bakkede Djursland ligger Gammel Estrup - en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. 

Del denne side