Nyd en ægte gastronomisk oplevelse i Aarhus

Friskfangede fisk fra bugten, lækre lokale delikatesser, grøntsager fra Samsø og råvarer fra Djursland.  Det gastronomiske niveau er højt, og byens kreative gourmetkokke går ikke på kompromis med kvaliteten.

Det gastronomiske niveau i Aarhus er højt. Hele tre restauranter med Michelin-stjerner placerer Aarhus i den gastronomiske verdensklasse, og også byens mange kreative gourmetkokke forstår virkelig at fortrylle både mad og drikke, så du får en madoplevelse, som glæder både gane og sjæl.

Smag på Aarhus

Spændende restauranter, caféer og små butikker med lækre delikatesser gør byens restaurant og cafémiljø helt unik.

Hvad enten kokkene har hentet inspiration fra alle verdenshjørner eller er tro mod det autentiske danske køkken, kan byen tilbyde fantastiske oplevelser til alle budgetter.

 

Men det, der gør...

restaurant, cafémiljøet og butikkerne i Aarhus virkelig unikt, er den fantastiske stemning, man finder i byens centrum.

Du behøver blot gå rundt om næste hjørne, og det er som du er gået fra Paris til Barcelona på et enkelt sekund…

Tag på shopping i Aarhus

 

Europæisk Gastronomiregion 2017

Aarhus og Region Midtjylland er i 2017 udnævnt til europæisk gastronomiregion. 

Læs meget mere her...

Aarhus er en helt perfekt by til at gøre sine indkøb i og er et must på listen over 'shopping-byer' i Europa - alene, med vennerne eller sammen med familien. I de stemningsfyldte gader, stormagasiner, butikker og små designershops finder du alt, hvad et 'shopping-gen' kan ønske sig.

Aarhus Jyllands shoppingby nr. 1

Nyd en lækker middag på de aarhusianske restauranter, hvor hele tre restauranter har fået en stjerne i Michelin Nordic Guide 2016. Dertil kommer en underskov af restauranter med alt fra gourmet til smørrebrød, økologi og traditionel dansk køkken.

Del denne side