Jul og julehygge i Aarhus

Hele december måned kan du overalt i Aarhus møde den helt særlig julestemning, som vi i Danmark forbinder med jul. Samtidig får du fornemmelsen af forfriskende og nye trends og oplevelser, som kun en storby kan give.

 

Netop Den Gamle By giver dig mulighed for at genfinde julen og de mange traditioner, som vi alle kender så godt. Men i Aarhus finder du også helt nye oplevelser, nye og trendy butikker og hyggelige juleaktiviteter, der kan være med til at forny dine og dine kæres juleoplevelser.


Take a moment with Aarhus

Julen er hjerternes fest - også i Aarhus

I julemåneden klæder Aarhus sig igen med julens mange smukke og stemningsfyldte klæder og præsenterer sig som Jyllands stolte hovedstad.

 

Her er attraktioner af høj international kvalitet, butikker og julemarkeder i en by, som oven i købet kåret som 'Den bedste shoppingby i Skandinavien' og ikke mindst en skøn natur med både parker, skove, strand og bugt.

 

Rigtig glædelig jul - i Aarhus!

Noget af det bedste ved julen er de mange juletraditioner og hyggelige juleforberedelser. I Aarhus kan du nyde det hele, samtidig med at du får styr på alle dine juleindkøb.

Jul for hele familien

Jul i Danmark er lig med hygge, familie, æbleskiver og gløgg - og skøn atmosfære. Som hele Danmarks juleby er Aarhus klar til at byde på en lang række hyggelige oplevelser for hele familien.

En tur på museum er ekstra sjovt i december. Anderledes julekalendere, lækre smagsprøver og julegaver fra da morfar var dreng, er bare nogle af de oplevelser, der venter jer blandt museernes sjove juleaktiviteter. 

 

Se hvad der sker i julemåneden i Aarhus

I Danmark forbinder vi jul med hygge og nærvær sammen med familien. Ryk et par dage ud af kalenderen og nyd æbleskiver og gløgg sammen med julegaveindkøb og børneaktiviteter i julebyen Aarhus. Her har du det hele - og alt inden for gå afstand.

Juletur for to

I julemåneden er Aarhus klar til at byde på en lang række hyggelige og stemningsfyldte oplevelser.

Julen giver anledning til nærvær og intimitet, og Aarhus er den oplagte by at tage en pause i, og nyde julehyggen sammen med den man holder af.

Aarhus har det hele, smuk natur, spændende attraktioner og juleaktiviteter, som alle er ideelle oplevelser at dele med den du elsker mest.


Rigtig glædelig jul - i Aarhus!

Når julen nærmer sig, og den mørke tid giver anledning til hygge nærvær og intimitet, er det oplagt at tage en pause og nyde den sammen med én man holder af. I Aarhus får du det hele og har samtidig mulighed for at opleve storbyens mange tilbud.

Hvad ønsker du dig i julegave? Det kan være svært at finde den rettet julegave, men på en hyggelig fælles shoppingtur gennem de mange julepyntede butikker, strøg og stormagasiner vil I helt sikkert finde den helt rette

Har du en søn eller datter, der studerer i Aarhus?

Så ved du helt sikkert også, at det vil bringe stor glæde med et besøg af familien hjemmefra.

Kombinationen af et hyggeligt familiebesøg, juleshopping og fælles planlægning af julen giver mulighed for at komme tæt på den unges dagligdag og studiemiljø i en by fyldt med julehygge og dejlige indtryk.

Lad dig derfor føre rundt i den unges jule-Aarhus, som sandsynligvis vil give dig en helt anden oplevelse af byen end du måske hidtil har oplevet.

Besøg din datter eller søn i juletiden i Aarhus

Hvad ønsker du dig i julegave? Det kan være svært at finde den rettet julegave til ens unge mennesker, men på en hyggelig fælles shoppingtur gennem de mange julepyntede butikker, strøg og stormagasiner vil I helt sikkert finde den rette gave.