Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Sightseeing

I Aarhus kan du gå rundt til de fleste seværdigheder og der er nok at vælge imellem. Vil du nyde den skønne natur der omkredser Aarhus, er der heller ikke langt til Marselisborgskovene i syd, Risskov i nord eller strandende og de nye havnearealer ind imellem.

Er du ny i byen, er de traditionelle og historiske gåture altid en god måde at lære Aarhus at kende, men der er også rig mulighed for at opleve en skæv og anderledes vinkel på Aarhus – alt kan lade sig gøre! De veluddannede guider hos Service & Co. står klar til at hjælpe med at skræddersy og guide lige præcis den tur du ønsker. Vil du hellere udforske byen på egen hånd, er der også rig mulighed for det. 

Udforsk Aarhus

Du kan ikke undgå at mærke pulsen i Aarhus, en by i rivende udvikling og hvor kulturen og kreativiteteten blomstrer. 

Området ved Frederiksbjerg, der lokalt også bliver kaldet ”Aarhus’ spisekammer”, byder på skønne specialshops med kvalitetsfødevarer, design – og delikatessebutikker. De ligger side om side med charmerende cafeer, klassiske værtshuse og skønne spisesteder.

Oplev også Latinerkvarteret i hjertet af Aarhus. Med de smalle brostensbelagte gader, cafeer og små butikker, er det på en dejlig sommerdag næsten som at være i Paris.

Besøg byens mange interessante museer, hvor du både kan blive klogere og underholdt. Tag del i stemning og liv i butikker og cafeer, i gader og stræder, hvor du kan fornemme, at Aarhus er en gammel by med en lang og spændende historie.

AarhusCARD – discover more

AarhusCARD: discover more

Dit fordelskort til Aarhus. Oplev mere af Aarhus med gratis entré til attraktioner og aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Del denne side