Møder & kongresser Turist Partner og erhverv Presse Kontakt    

Follow on LinkedIn

www.linkedin.com/company/visitaarhus

Aarhus som værtsby...

Det er ikke tilfældigt, at mange vælger Aarhus som værtsby for deres konferencer og møder.


Aarhus tilbyder en helt særlig kombination af professionelle mødefaciliteter i centrum af byen, unikke seværdigheder og en ung urban storbystemning.

VisitAarhus hjælper dig gerne med inspiration og planlægning af den helt unikke møde-, kursus- og konferenceoplevelse – med dine behov og ønsker i centrum.

 

Vi kan hjælpe dig i de indledende faser med din kongres. Selve det praktiske arbejde, anbefaler vi, at du overlade til en professionel kongresarrangør (PCO), og her kan vi anbefale KongresKompagniet, der er vant til at håndtere både store og små arrangementer.

 

Tøv ikke med at kontakte os -
vi hjælper dig gerne hele vejen!

Mødet big teaser ny

Planlæg dit møde i Aarhus

Mødesteder i Aarhus

Mødelokaler i Aarhus

Watercoast

Mødet - der hvor det sker
Planlæg dit møde i Aarhus
Arrangement i NRGi Arena
Mødelokalet Moesgård' på Scandic Aarhus City
Watercoast

Find hurtigt og nemt et mødested i Aarhus. Indstil markøren efter dine ønsker, i eller uden for centrum antal deltagere og type af venuen - og systemet finder de venues der macher dine behov.

Har du brug for ekstra overnatningsmuligheder, når du holder et møde i Aarhus? I Aarhus kan du sagtens kombinere venues og overnatningssteder på kryds af byens mange faciliteter. Få et overblik her.

Aarhus har mange muligheder for dig som mødeplanlægger. Uanset hvilken type og størrelse dit arrangement er, så har Aarhus helt sikkert rammerne, der passer til dig og dine ønsker. Bliv inspireret her på siden eller kontakt os for en personlig dialog.

I denne oversigt over mødefaciliteter får du en helt konkret liste over byens mange mødelokaler og det antal deltagere, der er plads til på de enkelte mødesteder.

Din indsat som konferencevært er værdifuld for Aarhus, og du er med til at sætte byen på landkortet i ind- og udland.

Men vi er også klar over, at planlægning af en konference også indebærer en vis mængde arbejde.

Derfor har vi samlet information og værktøjer, som hjælper og inspirerer dig, og giver tips til at spare tid ved at bruge det materiale, som allerede findes, og som viser, hvordan du får mest ud af de ressourcer, du har til rådighed.

VisitAarhus samarbejder med byens og regionens væsentligste udbydere af møde- og konferencefaciliteter.

Vi har her mange års erfaring med bl.a. at byde ind på nationale og internationale kongresser, producere biddingmateriale samt budgetlægning, planlægning og afvikling i samarbejde med en PCO. 

Få et indblik i, hvordan vi muligvis kan sætte dit præsentationsmateriale sammen.

 

Planlæg dit møde - step by step

VisitAarhus kan hjælpe dig i de indledende faser, når der skal bydes ind på en kongres.

I det videre forløb kan vi dog anbefale dig at overlade det praktiske arbejde til en Professionel Kongresarrangør (PCO). 

PCO

Du kan med fordel tage kontakt til Kongreskompagniet (PCO), som kan rådgive dig om hensigtsmæssige faciliteter til arrangementets afholdelse, give forslag til logistik og planlægningsstruktur, ligesom de kan være ansvarlige for såvel budgetlægning og den samlede økonomi ved afholdelse af en kongres. Kort sagt fra start til slut.

Kongreskompagniet

Follow on LinkedIn

www.linkedin.com/company/visitaarhus

VIP Partner hos VisitAarhus

Partner hos VisitAarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum Den Gamle By Moesgaard Museum Musikhuset Aarhus KongresKompagniet Comwell Aarhus Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus Scandic Aarhus City Aarhus Airport  Billund Lufthavn