Find det perfekte venue i Aarhus

Gi' den gas - også uden for mødet!

Find rum til fordybelse...

Og masser af mødeaktiviteter

Mødefaciliteter i Aarhus
Udnyt de mange muligheder og få mere ud af dine møder
I Aarhus finder du masser af individuelle mødefaciliteter
Mødeaktiviteter i Aarhus

Follow on LinkedIn

www.linkedin.com/company/visitaarhus

Aarhus som værtsby...

Det er ikke tilfældigt, at mange vælger Aarhus som værtsby for deres konferencer og møder.


Aarhus tilbyder en helt særlig kombination af professionelle mødefaciliteter i centrum af byen, unikke seværdigheder og en ung urban storbystemning.

 

VisitAarhus hjælper dig gerne med inspiration og planlægning af den helt unikke møde-, kursus- og konferenceoplevelse – med dine behov og ønsker i centrum.

 

Vi kan hjælpe dig i de indledende faser med din kongres. Selve det praktiske arbejde, anbefaler vi, at du overlade til en professionel kongresarrangør (PCO), og her kan vi anbefale KongresKompagniet, der er vant til at håndtere både store og små arrangementer.

 

Tøv ikke med at kontakte os - vi hjælper dig gerne hele vejen!

Find hurtigt og nemt et mødested i Aarhus. Indstil markøren efter dine ønsker, i eller uden for centrum antal deltagere og type af venuen - og systemet finder de venues der macher dine behov.

I denne oversigt over mødefaciliteter får du en helt konkret liste over byens mange mødelokaler og det antal deltagere, der er plads til på de enkelte mødesteder.

Har du brug for ekstra overnatningsmuligheder, når du holder et møde i Aarhus? I Aarhus kan du sagtens kombinere venues og overnatningssteder på kryds af byens mange faciliteter. Få et overblik her.

Der er mange muligheder for at give mødedeltagere i Aarhus en ekstra oplevelse uden for mødet - både før, under og efter mødet.

Aarhus har mange muligheder for dig som mødeplanlægger. Uanset hvilken type og størrelse dit arrangement er, så har Aarhus helt sikkert rammerne, der passer til dig og dine ønsker. Bliv inspireret her på siden eller kontakt os for en personlig dialog.

Få hjælp til din næste konference, kongres, incentive eller andet i forbindelse med mødeaktiviteter hos en PCO (Professional Congress Organizer).

VisitAarhus samarbejder med byens og regionens væsentligste udbydere af møde- og konferencefaciliteter. Vi har her mange års erfaring med bl.a. at byde ind på nationale og internationale kongresser...

Follow on LinkedIn

www.linkedin.com/company/visitaarhus

VIP Partner hos VisitAarhus