Classic Race Aarhus

300 racerbiler fra ind- og udland indtager igen Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane, når de igen kører racerløb omkring Mindeparken i Aarhus i 2017.

Enestående racerbiler fra formel 1 til DTC

Det er ikke kun den historiske Formel 1-klasse, der præsenterer enestående biler fra motorsportens historiebøger ved Classic Race Aarhus. Løbet spænder over sportsvogne og racerbiler fra trediverne til nutiden og tæller biler lige fra Le Mans til CanAm og utallige racerbiler med stamtavle fra den danske motorsports guldalder. 
 
Igen i år var de populære bulderbasser fra DTC med som en spektakulær gæsteklasse, hvorfor der virkelig var noget for alle i dette års udgave af Classic Race Aarhus.

Unikke veteranbiler

De klassiske og flotte veteranbiler vil endda blive modtaget og præsenteret på Rådhuspladsen i Aarhus om fredagen. Kom og oplev de historiske biler køre igennem byens gader.

Masser af aktiviteter

Classic Race Aarhus er mere end racerløb: Sæbekasseløbet for børn fredag bliver større end nogensinde, og hele weekenden over er Mindeparken skueplads for udstillinger, aktiviteter og underholdning for alle, herunder den flotte Goodlook Street, der hylder fortidens look. 

- Vi glæder os til 2017!

 Classic Race Aarhus vender tilbage igen i år, og nu da Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad bliver der helt sikkert noget at se frem til.

Åbningstider
19/05/2017 - 21/05/2017 Fredag - Søndag

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Marselisborg Slotspark
Kongevejen 100
8000 Aarhus C

Telefon

+45 86782010

Fakta

 • Type

  • Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017
  • Sport
 • Udvalgte events

  • National event

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

 • Se geokoordinater

  Longitude : 10.202694
  Latitude : 56.127857