Classic Race Aarhus

Vær med, når 300 racerbiler fra ind- og udland igen indtager Nordeuropas smukkeste kulturhistoriske racerbane, når de kører racerløb omkring Mindeparken i Aarhus.

Enestående racerbiler fra formel 1 til DTC

Det er ikke kun den historiske Formel 1-klasse, der præsenterer enestående biler fra motorsportens historiebøger ved Classic Race Aarhus. Løbet spænder over sportsvogne og racerbiler fra trediverne til nutiden og tæller biler lige fra Le Mans til CanAm og utallige racerbiler med stamtavle fra den danske motorsports guldalder. 
 
Igen i år var de populære bulderbasser fra DTC med som en spektakulær gæsteklasse, hvorfor der virkelig var noget for alle i dette års udgave af Classic Race Aarhus.

Unikke veteranbiler

De klassiske og flotte veteranbiler vil endda blive modtaget og præsenteret på Rådhuspladsen i Aarhus om fredagen.

Se indmarchen

Se de flotte biler, når de kører i parade langs Strandvejen med orkester, fanebærere, klassiske biler og deltagende racerbiler i et festfyrværkeri af en indmarch.

Masser af aktiviteter

Classic Race Aarhus er meget mere end et racerløb. Der er Sæbekasseløb for børn fredag, der bliver større end nogensinde, og hele weekenden over er Mindeparken skueplads for udstillinger, aktiviteter og underholdning for alle, herunder den flotte Goodlook Street, der hylder fortidens look.

#classicraceaarhus #visitaarhus #mindeparken

Åbningstider

25/05/2018 - 27/05/2018 Fredag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Marselisborg Slotspark
Kongevejen 100
8000 Aarhus C

Telefon

+45 86782010

Fakta

  • Type

    • Sport
  • Udvalgte events

    • National event

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.202694
Latitude : 56.127857