Vinterferie i Aarhus

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Det betyder, at du hele året kan opleve og tage del i et væld af enestående, magiske, sjove og ekstra-ordinære oplevelser, begivenheder og aktiviteter i Aarhus – både for børn og voksne.

 

Også i vinterferien byder Aarhus på mange oplevelser med alt lige fra fra inspirerende og spændende udstillinger og oplevelser til en shoppingtur i Jyllands bedste shoppingby.

 

Find her på siden nogle af vores tips til både en familieferie og kærestetur i den kolde vintertid.

Sjove børneoplevelser i vinterferien i Aarhus

Det' for børn - i vinterferien

Prøv en tur i Danmarks største trampolinpark, stå på skøjter, gå i vintercirkus eller besøg nogle af byens mange museer, der har masser af børneaktiviteter på programmet i vinterferien.

Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i 2017

Aarhus, Europæisk Kulturhovedstad

2017 er et år fyldt med oplevelser, begivenheder, nye og tværgående samarbejder på tværs af kulturer, byer og mennesker.


 

Tag et par dage ud af kalenderen og nyd de mange muligheder for forkælelse, nærvær og romantik en storby som Aarhus byder på. 

Nyd en vandretur i den smukke vinterklædte natur, oplev attraktioner af høj international kvalitet, og tag på shoppingtur i Aarhus, som oven i købet er kåret som 'Den bedste shoppingby i Skandinavien'. 


Vinterferie for to i Aarhus

 
Nyd en miniferie i den kolde vintertid i Aarhus

Vinterferie for to i Aarhus

Hvor skal du holde vinterferie i år? Inviter din kæreste på en forkælelsestur til Aarhus og nyd et par dage væk fra hverdagens stres og jag. I Aarhus kan vi garantere masser af oplevelser, hygge og nærvær tæt på både by, skov og strand. 

 

Your rainbow panorama på toppen af ARoS

Når du er i Aarhus skal du unde dig selv et kig ud gennem regnbuens mange farver på toppen af ARoS.

Regnbuen er en oplevelse hele året, om det er sol, regn eller sne - så er billedet af Aarhus set gennem det farveprægtige glas en helt enestående oplevelse.

 

ARoS Aarhus Kunstmuseum i vinterklæder