Vind fede præmier på din Blå Mandag i Aarhus

VIND flotte 8000BlueMonday konfirmandpræmier

Deltag på www.facebook.com/8000BlueMonday 

Vi håber du får alletiders herlige konfirmation, og måske er du også så heldig, at du får masser af flotte og spændende gaver. Men hvis du alligevel kunne tænke dig at blive endnu mere forkælet, så kan du deltage i vores BlueMonday-konkurrencer frem mod din konfirmation – og måske bliver du én af de heldige vindere – så SKYND DIG IND PÅ facebook.com/8000BlueMonday og deltag i ugen før din Blå Mandag – og HELD OG LYKKE :0)

Vind gavekort til Elgiganten på din blå mandag i Aarhus

Gavekort til Salling

Gavekort til Bruuns Galleri

Gavekort til Magasin – værdi 500,-

Gavekort til Aarhus City

Solbriller fra Smarteyes på Banegården – værdi 450,-

Gavekort til Rush Danmark

Gavekort til Tivoli Friheden

T-shirt fra AGF – værdi 200,-

Vind gavekort fra Black Cotton på din Blå Mandag

Der er flere præmier på vej til 2017-konkurrencerne – så hold øje med siden her og følg med på Facebook hvor konkurrencerne afvikles.

Deltag i konkurrencen: 

8000BlueMondaykonkurrencerne afvikles på facebook.com/8000BlueMonday.

Præmierne udloddes af de enkelte præmiegivere. Vinderne trækkes vilkårligt mellem alle deltagere frem mod de 5 Blå Mandage, som afvikles i Aarhus. Præmierne skal afhentes af vinderne efter nærmere anvisning eller fremsendes direkte til vinderne – dette oplyses direkte til vinderne. Evt. gyldighedsperiode på præmierne oplyses direkte til vinderne. Vindere får direkte besked og offentliggøres endvidere på www.8000BlueMonday.dk samt www.facebook.com/8000BlueMonday.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter. 
(Konkurrencerne er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook, Apple eller Google. Ved afgivelse af informationer, gives disse til styregruppen bag 8000BlueMonday.dk og ikke til Facebook, Apple eller Google. Evt. oplyste kontaktinformationer bruges ALENE til lodtrækningen og benyttes ikke efterfølgende).

Læs mere om Forældrepræmier 2017 

Del denne side

Del dine billeder med os...


#8000BlueMonday


Del gerne din Blå Mandag med os på Instagram, Facebook, Twitter og lign... og også gerne billeder fra dine forberedelser til konfirmationen og din Blå Mandag.