Studieliv i Aarhus

 

Aarhus byder på masser af oplevelser, aktiviteter, romantik og sjov for studerende i Aarhus. Tag vennerne, kæresten eller familien under armen og gå på opdagelse i de mange spændende tilbud, din studieby Aarhus, har at byder på.

Uddannelsesinstitutionerne i Aarhus tiltrækker hvert år stadig flere unge til byens mange uddannelser. Aarhus har landets højeste koncentration af studerende og et levende studiemiljø, fordi de fleste uddannelsesinstitutioner ligger i centrum. Det gør Aarhus til en meget dynamisk by, hvor pulsen altid banker. 

Den Gamle By
Det ikoniske museum er altid et besøg værd. I Den Gamle By kan du opleve historien, nyde traditionerne og den mærke den helt specielle stemning. Den gamle by er en unik tidsrejse, hvor du kan besøge dine forældres og dine bedsteforældres historie.

Your rainbow panorama
På ARoS kan du altid opleve kunstværker i verdensklasse. Besøg også Olaufur Eliassons unikke kunstværk og få et fantastisk kig ud over byen gemmen de farvestrålende glas i Your rainbow panorama.

Studieliv i Aarhus
På ’Studieliv i Aarhus’ finder du inspiration til besøg hos byens attraktioner, grønne oaser, loppemarkeder, gastronomiske oplevelser på budget mm., som vil være relevant for dig, som studerende i Aarhus. Indholdet og anbefalingerne på siden bygger på de nuværende studerende i Aarhus’ anbefalinger til gode studievenlig turistoplevelser i Aarhus.

Om Aarhus
På siden finder du også information byens kvarterer, læsepladser, sports og motion, gratis oplevelser samt information om hvordan du kommer rundt i Aarhus – alt sammen oplysninger, som gør dig kendt med din studieby og som gør at du føler dig hjemme lige med det samme.

Vær turist i din studieby Aarhus
Slå dig løs på siden og bliv introduceret til Aarhus som studieby - både i hverdagen og fritiden. 

Velkommen til Studielivet i Aarhus

 

Highlights

Download apps til Aarhus

 

VisitAarhus forside