Sommerferie i Aarhus

Sommerferie, miniferie eller et sommerweekendophold - i Aarhus kan du hele sommeren nyde og tage del i de mange tilbud byen byder på - uanset om du er kommer med hele familien, sammen med din kæreste eller et par gode venner.

 

Er du til hygge, aktivitet, by- eller badeferie, museumsbesøg eller shopping, ja så kan du her på siden finde masser af gode tips og idéer til, hvad du kan bruge din sommerferie på i Aarhus. 

 

#sommerpuls #sommeriaarhus

 

Følg med i hvad der sker i Aarhus - på Twitter!

Sommerferie med masser af tilbud til både store og små

Sommerferie med far og mor

Uanset om du besøger Aarhus en enkelt dag, eller du holder ferie i flere dage, ja så er sommerferie i Aarhus ikke kedelig - her er altid masser at tage sig til. Nogle oplevelser er helt gratis, mens andre kræver, at du finder pengepungen frem.

 

Tag et par dage ud af kalenderen og nyd nogle dejlige stunder for to i en by, hvor du kan forkæle den, du holder af. Aarhus ligger tæt på skov og strand, og er samtidig en moderne by med alle de aktiviteter og elementer en storbyferie byder på.

Og netop de smukke bøgeskove og de dejlige strande inviterer til lange dejlige gåture - og attraktioner af høj international kvalitet byder på skønne kulturelle oplevelser.

Miniferie i Aarhus for to

 
Nyd sommerens mange tilbud i Aarhus - tæt på strand og vand

Sommer for to i Aarhus...

 Nyd en storbyferie tæt på skov og strand, hvor I sammen kan dykke ned i fælles oplevelser og interesser og blot nyde nærværet og hinanden.