Hvad du absolut skal se, når du er i Aarhus! De mest populære attraktioner er blandt andet Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

Kunst og arkitektur hænger sammen, og det gør den i allerhøjeste grad i Aarhus. Om du besøger ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus Rådhus bygget af Arne Jacobsen eller den nye havnefront, hvor byggeriet skyder op i disse år, vil du få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Michelin Guiden er særlig berømt for fokus på restauranter, men i guiden Michelin Travel bliver der også uddelt stjerner til attraktioner, kirker, hoteller og byer i Aarhus.

Se her hvordan stjernerne er drysset ned over Aarhus

Om du tager på restaurant, café, kaffebar eller madmarked i Aarhus, er oplevelsen altid i top. Her er alt fra Michelin-stjernede, ny nordiske til internationale, økologiske og prisvenlige steder.

I Aarhus sker der altid noget - hele året. Her har vi samlet nogle af de mange begivenheder der finder sted i Aarhus. Dyk ned i dem og se, hvad du har lyst til at opleve.

Vi har her samlet en oversigt over de største events under Kulturhovedstads året 2017, så du allerede nu kan planlægge din næste tur til Aarhus.

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus, du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Du kan helt sikkert får det sjovt i Aarhus - du skal blot beslutte dig for, hvilke oplevelser du har lyst til. Du kan få sus i maven, du kan du se, prøve og røre ved fortiden, opleve nutiden og udforske fremtiden. Så kom an - kom og udforsk Aarhus.

Nyd en tur til Samsø eller Djursland - begge skønne naturperler tæt på Aarhus.