Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
TOP attraktioner i Aarhus

TOP attraktioner i Aarhus

Hvad du absolut skal se, når du er i Aarhus! De mest populære attraktioner er blandt andet Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhuset Aarhus, men også mange andre kulturoplevelser venter i Aarhus.

ARoS giver et billede på både moderne arkitektur og kunst i Aarhus

Kunst og arkitektur

Kunst og arkitektur hænger sammen, og det gør den i allerhøjeste grad i Aarhus. Om du besøger ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus Rådhus bygget af Arne Jacobsen eller den nye havnefront, hvor byggeriet skyder op i disse år, vil du få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Michelin Guide til Aarhus

Aarhus Michelin Guide

Michelin Guiden er særlig berømt for fokus på restauranter, men i guiden Michelin Travel bliver der også uddelt stjerner til attraktioner, kirker, hoteller og byer i Aarhus.

Se her hvordan stjernerne er drysset ned over Aarhus

Gastronomi i verdensklasse

Gastronomi i verdensklasse

Om du tager på restaurant, café, kaffebar eller madmarked i Aarhus, er oplevelsen altid i top. Her er alt fra Michelin-stjernede, ny nordiske til internationale, økologiske og prisvenlige steder.

Dyk ned i den mange begivenheder i Aarhus

Det store overblik...

I Aarhus sker der altid noget - hele året. Her har vi samlet nogle af de mange begivenheder der finder sted i Aarhus. Dyk ned i dem og se, hvad du har lyst til at opleve.

Highlights i Aarhus 2017

HIGHLIGHTS 2017

Vi har her samlet en oversigt over de største events under Kulturhovedstads året 2017, så du allerede nu kan planlægge din næste tur til Aarhus.

Shopping i Aarhus

Tag veninderne med til Aarhus

Afslapning, god mad, hyggelig shopping og selvforkælelsen - ja, så er det Aarhus, du kan nyde både shopping, afslappede stunder på cafeerne og slentreture ved skov, hav og strand kombineret med kunst og kultur i verdensklasse.

Børnehøjde - og masser af sjov i Aarhus

I børnehøjde

Du kan helt sikkert får det sjovt i Aarhus - du skal blot beslutte dig for, hvilke oplevelser du har lyst til. Du kan få sus i maven, du kan du se, prøve og røre ved fortiden, opleve nutiden og udforske fremtiden. Så kom an - kom og udforsk Aarhus.

Nyd en ø-tur til Samsø eller oplev det skønne Djursland

En dagstur - uden for Aarhus

Nyd en tur til Samsø eller Djursland - begge skønne naturperler tæt på Aarhus.