Nyd Pinsen i Aarhus

Pinse i Aarhus

Pinsen og forårets mange helligdage byder på masser af oplevelser, aktiviteter og sjov for hele familien i Aarhus. Du kan møde gladiatorer, nyde fart, kunst og sjov - plus få koncertoplevelser af både stor og bred format.

Røde orm på Moesgaard ...

Røde Orm

Er du til vikinger, danske eventyr og teater? Og holder du af film og tv-serier som Ringenes Herre og Game of Thrones? Så vil Røde Orm helt sikkert være en forestilling for dig.

Aarhus byder på fed musik ...

Fed Fredag med Sanne Salomonsen i Friheden

Fed Fredag i Tivoli Friheden

I Pinsen kan du også tage til fed fredag koncert og høre Sanne Salomonsen, også kendt som Danmarks Rockmama, når hun giver koncert på scenen i Tivoli Friheden. 

Nyd foråret i Den Gamle By ... 

Traktørstedet i Den Gamle By

Gå gennem tiden i historiske bygninger og stræder tilbage til din oldeforældres tid og helt op til de moderne 70'ere, hvor kollektiv, den moderne børnehave og folkevognen gjorde sit indtog. 

Nyd solen i Traktørstedet Simonsens Have med en kop kaffe og bagerens lækre bagværk. Kig ind hos Konditoriet Café Bonnic og nyd stemningen fra en svunden tid, bestil gåsebryst, medaljer, napoleonskager eller andre skønne lækkerier.

Aarhus Fortæller

Aarhus Fortæller

Oplev Aarhus fra vikingetiden og frem til i dag i udstillingen Aarhus Fortæller i Den Gamle By. Få et kig ind i byens historie, lyt til fortællingerne og lad dig føre gennem en tidsrejse, hvor du kommer ind i middelalderen, oplever industrialiseringen og tæt på nogle af krigene, som har hersket i området.

I hele Pinsen vil du i Den Gamle By kunne møde personer fra gamle dage, som laver mad, hugger brænde, laver håndarbejde eller ekspederer dig, når du handler i en af de gode gamle butikker.

ARoS og Your rainbow panorama

Your rainbow panorama på toppen af ARoS

ARoS er der også noget for enhver smag. Her er altid nye udstillinger, se f.eks. Human Nature og The Garden, som netop er åbnet. Og når du alligevel er på ARoS, skal du unde dig selv den fantastiske oplevelse, det er at få et kig ud over byen gennem de farvestrålende glas i Your rainbow panorama.

Lopper for store og små

Loppemarked

Kom til hyggelige loppemarkeder, gør et godt kup og find en masse guldkorn til gode priser ved boderne der slået op med alt fra tøj, spil og bøger til nips, småkager og meget andet godt.

Pinsesolen danser over Aarhus

Nyd naturen i og omkring Aarhus

Pinseliljerne blomstrer og udelivet kalder med såvel farver og dufte, oplevelser og aktiviteter, som er helt uimodståelige. Og netop naturen i og omkring Aarhus gør byen og oplevelserne intensive og nærværendden, hvor by og natur går hånd i hånd.

Restauranter, caféer, butikker og små kvarterer

Restaurant Frederikshøj

En dejlig middag for to - romantik, hygge og velsmag? Det gastronomiske niveau i Aarhus er højt, og igen i år har flere restauranter fået en stjerne i Guide Michelin, og byen bugner af både små og store mad- og gourmetoplevelser.

Aarhus har mange spændende aktiviteter at byde på, så hvorfor ikke tage en lille pause på en af byens mange hyggelige caféer.

Langs Aarhus å summer det af liv. Nyd et glas vin eller en god kop kaffe, tag en pause og oplev byen, der lever omkring jer. Her inviterer de små kvarterer som bl.a. Latinerkvarteret, der med sin charme og helt egen puls for mange er billedet på 'den helt ægte Aarhus-stemning'. Timerne flyver hurtigt i denne bydel, og I vil opleve, at en dyb sofa på en stille café, måske pludselig er jeres bedste minde fra denne skønne ferie. 

Natteliv og hyggelige stunder

Musikhuset Aarhus

Når lyset bliver blødere, og aftenmørket så småt sniger sig ind over Aarhus, så vågner musikken og byens mange scener for alvor op til dåd. Netop musikken og teaterforestillinger af forskellig slags er endnu et punkt, hvor Aarhus skiller sig ud fra de fleste andre danske byer. Om I er til de store forestillinger og internationale stjerner i Musikhuset Aarhus, eller på byens natklubber, barer og pubs, eller hellere vil gå på jagt efter jeres egne favoritter blandt de små spillesteder, det er helt op til jer. Mulighederne er mange, og det er bare at lade sig friste og dykke ned i byens mange tilbud.

Super weekendtilbud til Aarhus ...

Sov godt i Aarhus

Og - hvad har I lyst til? En forkælelsesweekend, gourmetophold eller kulturferie ... På www.bookaarhus.dk finder du oplevelsespakker til billige priser i høj kvalitet!

Eller dyk ned på siden overnatningssteder, og find det, der passer lige præcis til jer. Her er små, romantiske hoteller med hyggelige værelser, perfekte til to, store kædehoteller, campingpladser, vandrerhjem eller Bed & Breakfast; alt sammen helt perfekt til hele familien. 

Del denne side

Gode tilbud netop nu i Aarhus

Gode tilbud netop nu

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

AarhusCARD

AarhusCARD - discover more

Få det meste ud af dit ophold i Aarhus med et AarhusCARD, der giver dig

  • Gratis adgang til mere end 20 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus
  • Rabat på shopping

Køb dit AarhusCARD til 24, 48 eller 72 timer.

Trafikkort til pinsen i Aarhus 2017

Trafikkort til pinsen i Aarhus 2017

Tag din kæreste med til Aarhus...

I Aarhus er der dejlige muligheder for at nyde et par dage sammen i ro og mag

og nyd hinanden og de skønne omgiveler

- både med og uden de kære små :-)

Romantisk ferie i Aarhus

Nyd kirkens rum - en kulturoase til ro og fordybelse

Nyd kirkens rum - en kulturoase til ro og fordybelse