Oplevelser uden for mødet

Hvis du ønsker alternative og utraditionelle oplevelser uden for dit møde i Aarhus, kan du her finde inspiration til nogle af de mange muligheder Aarhus og omegn har at byde på.

Byd dine deltagere på en oplevelse ud over konferencen i Aarhus og på Djursland. Med en ideel placering tæt på strand og skov er der rig mulighed for udfordre både sig selv og andre mødedeltagere både ude og inde.

Nyd livet uden for mødet

Aarhus er en by med rigtig mange åndehuller og frirum. Nyd byens mangfoldige natur med vand, skov og strand inden for overskuelig afstand.

Du kan også prøve aktiviteter, der er specifikt designet til at give dig store oplevelser uden for mødet. Tag en actionfyldt sejltur på bugten mens en guide fortæller dig om vikingernes storhedstid. Du kan også få fart under fødderne på RaceHall.

Tag et pusterum og gå en tur langs vandet eller find et fredfyldt områder i byens mange parker. Her er strande til ethvert temperament; hvad enten du bare vil ligge og dase eller gå amok på beachvolleybanen eller et surfbræt.

Byen omkring dig

Udover gode mødefaciliteter har Aarhus mange spændende attraktioner

Nogle gange er det rart at få et afbræk for mødet og finde ny inspiration. Aarhus har et bredt udvalg af attrakitoner med noget for enhver. Du kan tage på en tur i fortiden og møde mennesker fra så langt tilbage som 1864 og helt frem til 1974 i Den Gamle By.

Nyd moderne og inspirerende kunst på ARoS og få et farvestrålende blik over byen i Your rainbow panorama. Oplev suset i tivoli Friheden, nyd koncerter og forestillinger i Musikhuset og oplev fortiden i nye omgivelser på Moesgård Museum.

Den Gamle By og de mange museer og oplevelser

Den Gamle By og de mange oplevelser

Den Gamle By er i konstant udvikling og huser i dag flere museer end nogensinde. Du kan f.eks. besøge Legetøjsmuseet, 1974 kvarteret, Museum Aarhus og meget mere.

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS er hovedmuseet inden for kunst i Aarhus og et enestående internationalt billede- og oplevelseshus for børn og voksne, unge og ældre. ARoS har to Michelin-stjerner i Michelins turistattraktionsguide.

Det sker i Aarhus

Det sker i Aarhus

Find udvalgte begivenheder i Aarhus ...

Konferencehoteller i Aarhus

Konferencehoteller

Har du brug for ekstra overnatningsmuligheder, når du holder et møde i Aarhus? I Aarhus kan du sagtens kombinere venues og overnatningssteder på kryds af byens mange faciliteter. Få et overblik her.

Møder og kongresser i Aarhus

Aarhus, en moderne storby

Aarhus har mange muligheder for dig som mødeplanlægger. Uanset hvilken type og størrelse dit arrangement er, så har Aarhus helt sikkert rammerne, der passer til dig og dine ønsker. Bliv inspireret her på siden eller kontakt os for en personlig dialog.

Del denne side