Nyd efteråret i Aarhus

Nyd efteråret i Aarhus

Efterår, sensommer, løvfaldstid - uanset hvad man kalder det, er årstiden som skabt til ro og fordybelse, nydelse og samvær.

Det er netop denne tid, hvor du kan forkæle dig selv og den, du holder af med gode oplevelser og lidt ekstra luksus.

Og i Aarhus kan du opleve det hele - bylivets oaser og mange tilbud, skovens smukke farver, vandets stille bølgeskvulp og områdets uendelige muligheder for oplevelser både ude og inde.

Tag børnene med på efterårsferie i Aarhus

Tag børnene med på efterårsferie i Aahrus

#efterårsferie #uge42 #halloween #familieferie 

Det kræver ikke mange overvejelser at beslutte, hvor efterårsferien skal holdes i år. Tjek ind i Aarhus og få oplevelser lige fra det uhyggelige Halloween til udforskning af dyr, teater og musical for både børn og voksne, historiske oplevelser, dejlig mad og skønne naturoplevelser - #efterårsferieiaarhus.

Nyd en tur på restaurant og Café

Nyd en let frokost eller lækker middag i Aarhus

Det er også her, du i et strejf af efterårssolen kan nyde en dejlig kop kaffe på en af byens hyggelige caféer og kaffebarer, som ligger side om side i de små kvarterer i centrum af byen. Sæt dig ved Åboulevarden og nyd den næsten sydlandske stemning af liv, hygge og småsludren eller nyd roen og træk ud i de sideliggende strøg og gader.

Når mørket falder på, står byens restauranter klar med de lækreste menuer, hvor smagsoplevelserne vil være helt i top. Gastronomien gror i Aarhus, og I kan vælger en af byens vidunderlige gourmetrestauranter, eller I kan gå på udkig efter et nyt favoritsted blandt de mange indbydende restauranter i de små gader.

Nyd naturen i og omkring Aarhus

Nyd hinanden i naturens omgivelser i Aarhus

De efterårsgyldne skove, der omkredser Aarhus, virker som et skjold mod efterårskulden, og giver dig mulighed for at nyde årstiden i dit helt eget tempo sammen med den du holder af. Også ved vandet finder du efterhånden rigtig mange muligheder for at nyde en kop kaffe, cappuccino eller et glas vin, og den nye Aarhus Ø og de hyggelige lystbådehavne lokker med dejlige tilbud efter de lange gåture langs vandet og i skovene

Kom ud i naturen og få hele oplevelsen med ved en af Aarhus' mange grønne udflugtssteder - husk soveposen til et af de mange shelters. Har du udstyret i orden kan du også fange din egen aftensmad, enten ved stranden eller i en af de mange søer. Tilbered maden ved strandkanten eller på en bålplads i skoven.

Masser af kulturoplevelser

Fantastiske museumsoplevelser venter i Aarhus

I centrum af byen frister de mange seværdigheder med spændende udstillinger, hvor I får tid til at fordybe jer langt væk fra hverdagens stress og jag. Et besøg i Den Gamle By med det nye 70er kvarter eller en tur på ARoS og et kig ud over byen fra Your rainbow panorama er uovertrufne oplevelser under et ophold i Aarhus. Besøger I det nye Moesgaard Museum, vil I, gennem betagende arkitektur og nytænkende formidling, få en museumsoplevelse i verdensklasse, hvor fortiden næsten bliver helt levende.

På shoppingtur

Par nyder en dag med shopping i Latinerkvarteret i Aarhus

En gåtur gennem de gamle gader i Aarhus, kan vække shopping-genet hos de fleste. Du kan slentre rundt i de hyggelige butikker, der ikke kun byder på lækkert design og kvalitet, men som samtidig emmer af personlighed og et højt serviceniveau. Her er alle muligheder for at finde et skønt minde fra turen til Aarhus.

Gå eksempelvis en tur langs Strøget eller nyd det charmerende Latinerkvarter og alle de andre skæve kvarterer, hvor du smittes af en trendy og kreativ stemning.

Sov godt!

Sov sødt i Aarhus

Når stjernerne står højt på himmelen, står byens mange hoteller klar til at byde indenfor til en dejlig overnatning for to. Om det er et designer hotel, city hotel, et lille eller stort hotel, så er det her, I sammen kan se tilbage på en indholdsrig dag i Aarhus, og begynde at glæde jer til morgendagens oplevelser. Book allerede nu og find de bedste tilbud på www.bookaarhus.dk

Hold efterårsferie i Danmark

Del denne side

Gode tilbud netop nu i Aarhus

Gode tilbud netop nu

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Aarhus Ø

Aarhus Ø

Besøg det nye trendy byområde Aarhus Ø med ø-haver, udkigstårn, isbjerget, havbane og meget mere.

Byens helt nye kultur- og multimediehus - Dokk1

Dokk1

Byens nye naturlige samlingssted ligger på Aarhus Havn og har bibliotek, borgerservice, café, børneområder, kunstværket Gongen på 7,5 m og meget mere.

Se hvad der sker hen over efteråret i Aarhus

Når mørket sænker sig...

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus byder på de skønneste oplevelser hele året

Den skønne natur

Også om efteråret kan du nyde byens grønne (og blå) oaser overalt - helt perfekt til afslapning og hygge. Selv om efteråret er det skønt at slå sig ned med en lille picnickurv og nyde efterårets smukke farver.

Afslapning i Aarhus' dejlige natur

Nyd roen i Mindeparken, gå en tur i Botanisk Have eller besøg de populære Væksthuse.

Besøg byens kvarterer

Aarhus har flere charmerende kvarterer med hvert deres unikke præg. Du behøver blot gå rundt om et hjørne, og det er, som du er gået fra Paris til Barcelona på få sekunder.

Nyd hinandens selskab i Aarhus charmerende kvarterer

Følg os på facebook og se lidt af hvad der sker i byen
Del og følg med på Twitter
Bliv inspireret af de spændende efterårsnyheder fra Kähler

Dæk op til efteråret med Kähler - shopping i Aarhus