Nyd efteråret i Aarhus

Nyd efteråret i Aarhus

Efterår, sensommer, løvfaldstid - uanset hvad man kalder det, er årstiden som skabt til ro og fordybelse, nydelse og samvær.

Det er netop denne tid, hvor du kan forkæle dig selv og den du holder af med gode oplevelser og lidt ekstra luksus.

Og i Aarhus kan du opleve det hele - bylivets oaser og mange tilbud, skovens smukke farver, vandets stille bølgeskvulp og områdets uendelige muligheder for oplevelser både ude og inde.

Se også de mange familie- og børneaktiviteter, som finder sted i børnenes efterårsferie.

Restauranter og Caféer

Nyd en let frokost eller lækker middag i Aarhus

Det er også her, du i et strejf af efterårssolen kan nyde en dejlig kop kaffe på en af byens hyggelige caféer og kaffebarer, som ligger side om side i de små kvarterer i centrum af byen. Sæt dig ved Åboulevarden og nyd den næsten sydlandske stemning af liv, hygge og småsludren eller nyd roen og træk ud i de sideliggende strøg og gader.

Når mørket falder på, står byens restauranter klar med de lækreste menuer, hvor smagsoplevelserne vil være helt i top. Gastronomien gror i Aarhus og I kan vælger en af byens vidunderlige gourmetrestauranter, eller I kan gå på udkig efter et nyt favoritsted blandt de mange indbydende restauranter i de små gader.

Naturen kalder - også om efteråret

Nyd hinanden i naturens omgivelser i Aarhus

De efterårsgyldne skove, der omkredser Aarhus, virker som et skjold mod efterårskulden, og giver dig mulighed for at nyde årstiden i dit helt eget tempo sammen med den du holder af. Også ved vandet finder du efterhånden rigtig mange muligheder for at nyde en kop kaffe, cappuccino eller et glas vin, og den nye Aarhus Ø og de hyggelige lystbådehavne lokker med dejlige tilbud efter de lange gåture langs vandet og i skovene

Kulturoplevelser

Fantastiske museumsoplevelser venter i Aarhus

I centrum af byen frister de mange seværdigheder med spændende udstillinger, hvor I får tid til at fordybe jer langt væk fra hverdagens stress og jag. Et besøg i Den Gamle By med det nye 70er kvarter eller en tur på ARoS og et kig ud over byen fra Your rainbow panorama er uovertrufne oplevelser under et ophold i Aarhus. Besøger I det nye Moesgaard Museum, vil I, gennem betagende arkitektur og nytænkende formidling, få en museumsoplevelse i verdensklasse, hvor fortiden bliver levende.

På shoppingtur

Par nyder en dag med shopping i Latinerkvarteret i Aarhus

En gåtur gennem de gamle gader i Aarhus, kan vække shopping-genet hos de fleste. Du kan slentre rundt i de hyggelige butikker, der ikke kun byder på lækkert design og kvalitet, men som samtidig emmer af personlighed og et højt serviceniveau. Her er alle muligheder for at finde et skønt minde fra turen til Aarhus.

Gå eksempelvis en tur langs Strøget eller nyd det charmerende Latinerkvarter og alle de andre skæve kvarterer, hvor du smittes af en trendy og kreativ stemning.

Sov sødt

Sov sødt i Aarhus

Når stjernerne står højt på himmelen, står byens mange hoteller klar til at byde indenfor til en dejlig overnatning for to. Om det er et designer hotel, city hotel, et lille eller stort hotel, så er det her, I sammen kan se tilbage på en indholdsrig dag i Aarhus, og begynde at glæde jer til morgendagens oplevelser. Book allerede nu og find de bedste tilbud på www.bookaarhus.dk

Hold efterårsferie i Danmark

Del denne side

Vælg område/by

Det sker i efteråret i Aarhus

Når mørket sænker sig...

Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus byder på de skønneste oplevelser hele året

Den skønne natur

Også om efteråret kan du nyde byens grønne (og blå) oaser overalt - helt perfekt til afslapning og hygge. Selv om efteråret er det skønt at slå sig ned med en lille picnickurv og nyde efterårets smukke farver.

Afslapning i Aarhus' dejlige natur

Nyd roen i Mindeparken, gå en tur i Botanisk Have eller besøg de populære Væksthuse.

Besøg byens kvarterer

Aarhus har flere charmerende kvarterer med hvert deres unikke præg. Du behøver blot gå rundt om et hjørne, og det er, som du er gået fra Paris til Barcelona på få sekunder.

Nyd hinandens selskab i Aarhus charmerende kvarterer

Del dit efterår i Aarhus på Instagram

Del og vær med til at vise nogle af dine skønneste oplevelser i Aarhus sammen med netop den eller de, du holder af. 

#VisitAarhus på Instagram

Følg os på facebook og se lidt af hvad der sker i byen

Del og følg med på Twitter

Bliv inspireret af de spændende efterårsnyheder fra Kähler

Dæk op til efteråret med Kähler - shopping i Aarhus

Ryk et par dage ud af kalenderen, træk stikket og forkæl dig selv og din kære på et weekendophold i Aarhus.

Besøg det nye trendy byområde Aarhus Ø med ø-haver, udkigstårn, isbjerget, havbane og meget mere.

Byens nye naturlige samlingssted ligger på Aarhus Havn og har bibliotek, borgerservice, café, børneområder, kunstværket Gongen på 7,5 m og meget mere.

Er du til gys, hygge, underholdning eller måske læring... søg efter aktiviteter med Feel like ud fra hvad du har lyst til - netop nu!