Aarhus i Guide Michelin

Din Guide Michelin til Aarhus

Aarhus er en dynamisk by, hvor pulsen banker og fortiden er levende. Her finder du et væld af oplevelser inden for kultur, musik, events, shopping, sport og meget mere. Netop byens mangfoldighed er én af grundene til, at Aarhus har fået tildelt 2 stjerner i den anerkendte og berømt Michelin Travel Guide.

Den anerkendte Michelin Guide er særlig berømt for sit fokus på restauranter, men i guiden Michelin Travel bliver der også uddelt stjerner til attraktioner, kirker, hoteller og byer – og her er Aarhus rigtig flot repræsenteret.

Aarhus attraktioner i Michelin Travel Guide

Den Gamle By

Den Gamle By er blevet hædret med hele 3 stjerner og er i Michelin guiden beskrevet som ét af Danmarks smukkeste open-air museer. ARoS Aarhus Kunstmuseum får 2 stjerner i guiden og er særligt blevet anerkendt for den exceptionelle museumsbygning og museets samlinger. Dertil kommer Moesgaard Museum, som også har fået tildelt 2 stjerner for sit særlige fokus på- og illustration af den danske forhistorie.

To af Aarhus’ smukke kirker har også fået tildelt stjerner i Michelin Travel Guide. Aarhus Domkirke får 2 stjerner i guiden og bliver rost for sine tiltalende proportioner og ophøjede elegance. Vor Frue Kirke har er blevet hædret med 1 stjerne. Desuden fremhæver Michelin Travel Guide yderligere en lang række af byens andre attraktioner bl.a. Kvindemuseet, Stenomuseet, Vikingemuseet, Rådhuset og Musikhuset Aarhus, som steder der bestemt er et besøg værd. Også Latinerkvarteret og Botanisk Have får en anbefaling med på vejen.

Aarhus restaurenter i Guide Michelin Nordic Cities 

 I Guide Michelin Nordic Cities 2015 fik 3 aarhusianske restauranter tildelt en Michelin-stjerne.
2015 var det første år, hvor også aarhusianske restauranter kunne glæde sig over at blive inkluderet i den berømte Michelin Guide – Nordic Cites, hvor hele tre restauranter fik en stjerne. Herudover blev to restauranter også tildelt Michelin anerkendelsen Bib Gourmand og ikke mindst blev en lang række af byens restauranter nævnt, som værende et besøg værd.

Hoteller i Guide Michelin 
På hotelsiden er Aarhus også flot repræsenteret, og således er der fremhævet hele ni af byens hoteller i Michelin Guide Nordic Cites 2016 og understøtter i den grad, at du i Aarhus får en stjernebesat oplevelse ...

Se hvad Michelin Travel skriver om Aarhus

Caféhygge i Aarhus

Guide Michelin

Guide Michelin uddeler guides om oplevelser, rejser, restauranter og ophold i hele verden, og mange af disse guides er meget brugt og anerkendt rundt omkring i hele verden.

Her kan du se, hvilke attraktioner, restauranter og hoteller Guide Michelin har udvalgt i Aarhus.

Attraktioner 

Restauranter 

Hoteller

Gastronomi i verdensklasse

Og netop det gastronomiske niveau i Aarhus er højt. I 2015 fik Aarhus for første gang hele tre restauranter med Michelin-stjerner og sætter nu Aarhus med i den gastronomiske verdensklasse. 

Læs meget mere ...

Download Michelin Guide til Aarhus

I vores app-store kan du downloade apps til Aarhus og herunder også Guide Michelin i din iPhone og Androide mobiltelefon.

VisitAarhus app-store

Aarhus - en international storby

Aarhus er en dynamisk international storby, hvor alt er i gåafstand. Her finder du en unik kombination af moderne storby og natur, viden, uddannelsesinstitutioner og et attraktivt erhvervsklima.   

Isbjerget Aarhus

Læs mere om Aarhus 

Del denne side