Jul i Den Gamle By er lig med Jul i Aarhus

Julehygge for hele familien

Elsker du jul, vil du også elske Aarhus

Børn elsker jul, så tag familien med på en juletur til Aarhus og nyd den dejlige juletid med hygge, æbleskiver og gløgg - og dejlig samvær. Som hele Danmarks juleby er Aarhus klar til at byde indenfor til en lang række juleoplevelser for hele familien.

Jul i Den Gamle By

Jul i Den Gamle By i Aarhus

En tur på museum er ekstra sjovt i december. I Den Gamle By kan I opleve nisserier, besøge Jul'umhej huset, komme tæt på Peters Jul, besøge Julestuen og meget meget mere. Rundt i de gamle gader vil I mærke juleånden fra de pyntede huse og glødende lanterner.

Jul i Friheden

Jul i Tivoli Friheden

Tag en tur i Tivoli i julemåneden - en helt ny oplevelse Aarhus byder på i år. Hele Tivoli Friheden forvandler sig nemlig til et kæmpe juleland - hvor Sky-Tower bl.a. forvandler sig til et 80 meter højt juletræ, og hvor du kan tage det store juleoverblik fra tivolis Pariserhjul.

Julehygge for hele familien

Julehhygge i Aarhus

Julekoncerter og teater for hele familien får smilene frem og er med til at løfte julestemningen. Så lad hele familien komme i julestemning med Cirkeline, Frederik og Ingolf, Frost-prinsesserne Elsa og Anna, Bjørnen Bjørn og Sigurd og meget mere.

Men - der er også masser af aktivitete i Aarhus i hele december måned. Tilbring en eftermiddag i Aarhus skøjtehal eller med en frisk gåtur omgivet af rådyrene i Dyrehaven. Eller følg i Julemandens fodspor og deltag i den store juleparade på Strøget under stjernehimlen.  

Når mørket falder på bliver en tur ned af Gågaden i Aarhus til en ekstra stor oplevelse. Tusindvis af små blinkende stjerner oplyser himmelen og gør dagens sidste juleshopping til en eventyrlig oplevelse også for selv de mindste.

Del denne side

AarhusCARD

AarhusCARD - discover more

Få det meste ud af dit ophold i Aarhus med et AarhusCARD, der giver dig

  • Gratis adgang til mere end 20 museer og attraktioner
  • Gratis transport med bus
  • Rabat på shopping

Køb dit AarhusCARD til 24, 48 eller 72 timer.

Julens børne highlights

Se her, hvad der er af hyggelige og spændende juleaktiviteter i Aarhus, som er for hele familien.

Find de gode juleaktiviteter i Aarhus for hele familien