Hvorfor vælge Aarhus?

Nedenfor har vi listet nogle af grundene til, hvorfor du skal afholde dit næste møde eller konference i Aarhus. 

 

Aarhus - en by i udvikling 

Aarhus, Danmarks second city, er en by i rivende udvikling, som vokser i både størrelse og betydning. Aarhus er desuden igang med et historisk højt investeringsniveau i byudvikling og infrastruktur, der omfatter udvikling af nye viden hubs, innovationscentre, investeringer i byens arkitektur samt nye teknologiske løsninger.

 

Førende inden for bæredygtig udvikling 

Med målet om at blive CO2-neutral i 2030 går Aarhus forrest i grøn og bæredygtig udvikling - også når det kommer til økologiske og bæredygtige møde- og konferencesteder. Hold arrangementer med god samvittighed og bring fremtidens visioner tættere på i dag.

 

Innovativt vækstcenter 

Aarhus er en by med et stærkt og nyskabende erhvervs-, kultur- og uddannelsesliv, og byen står stærkt som nationalt vækstcenter og med international gennemslagskraft.

 

En anerkendt international kongresby 

Aarhus er i top 100 over mest populære kongresbyer i verden ifølge ICCAs verdensrangliste, og antallet af konferencegæster i Aarhus er fordoblet fra 2015 til 2016. Det er suverænt den største vækstrate i landet.

 

Masser af nye hoteller 

Aarhus har mere end 3.000 værelser i og omkring Aarhus. En tredjedel af dem er under 5 år gamle, hovedparten af de resterende er nyrenoverede.

 

Konfeferencefaciliteter i verdensklasse 

Byens største konferencesteder kan hver især rumme op til 2000 konferencegæster og i de kommende år, bygges endnu et unikt hotel og konferencecenter centralt i Aarhus i den nye bydel Aarhus Ø med plads til flere end 2500 delegerede. Konferencecentreret forventes færdigt i 2021/22. 

 

Gode transportforbindelser 

Om du kommer med bil, tog, færge, bus eller fly er det nemt og hurtigt at komme til og fra Aarhus. Skal du rundt i Aarhus kommer du hurtigt og let omkring - som gående, på cykel, i bus eller bil.

 

Gæstfrihed  

I 2018 er Aarhus Europæisk Frivillighovedstad, og det gode værtsskab er i højsædet. 

 

Top universitet 

Aarhus Universitet er på top 100 i verden. Det er medvirkende til at sikre et stort udbud af højtuddannet arbejdskraft samt gode forsknings- og udviklingsmiljøer.

 

En by der har det hele 

I Aarhus finder du alt inden for gåafstand; attraktioner og museer i verdensklasse, en innovativ og mangfoldig gastronomisk scene, shopping i charmerende kvarterer, hav, strand og skov.

 

International anerkendelse 

Verdens øjne er rettet mod Aarhus med omtaler i bl.a. Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo.

Del denne side