Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er tegnet af arkitekten C.F. Møller og er kendt for sin interessante arkitektur og fine sammenfald med linierne i det omkringliggende parkområde. Aarhus Universitet tilbyder unikke og anderledes muligheder for at forske og uddanne sig på tværs af de mange forskellige fag - til gavn for både studerende, forskere, myndigheder og erhvervsliv.

Et arkitektonisk MUST-SEE

Aarhus Universitet er en arkitektonisk oplevelse i verdensklasse og er i flere sammenhænge blevet nævnt blandt nogle af klodens smukkeste universiteter. Fx har Huffington Post, Culture Trip og Skyscanner udtrykt sig i rosende vendinger om universitetet. De gule murede bygninger med deres skarpskårne forme og hælningstag af tegl spiller smukt sammen med de grønne naturskønne omgivelser i universitetsparken. En gåtur i parken er uden tvivl en oplevelse, som du ikke bør snyde dig selv for, når du besøger Aarhus.

Et mangfoldigt universitet

Aarhus Universitet kombinerer kvalitet i ydelserne med mangfoldighed – en mangfoldighed, der også sikrer, at universitetet har en meget bred kontakt med alle vigtige samfundssektorer. Aarhus Universitet har et internationalt fokus og arbejder målrettet på at tiltrække udenlandske forskere og studerende.

#aarhusuniversitet #danskarkitektur #aarhus

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail

Telefon

+45 89421111

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
    • Borde/Bænke
  • Type

    • Arkitektonisk interessant

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.200394
Latitude : 56.171413