Aarhus Jazz Festival

Aarhus kommer til at syde af jazz i otte dage, når Aarhus Jazz Festival går i luften med over 300 koncerter fordelt rundt på byens torve, pladser, telte, museer, cafeer, klubber og spillesteder. Aarhus Jazz Festival 2017 skydes officielt i gang i Musikhuset Aarhus med den internationale verdensstjerne Jamie Cullum og Aarhus Jazz Orchestra til et brag af en åbningskoncert den 15. juli klokken 20. Mange af de øvrige koncerter finder sted i dagtimerne, og de fleste er med gratis adgang.

Jazz overalt i byen

Når du er til Aarhus Jazz Festival er der musik i hele byen, og du kan derfor opleve jazz i verdensklasse på eksempelvis Moesgaard Museum, i Den Gamle By, på Dokk1 og endda i ARoS blandt mange andre steder. 

En festival for alle 

Aarhus Jazz Festival er en smagfuld cocktail – en festival for alle, hvor der spilles musik for enhver smag - om du er til traditionel jazz, børnejazz, frokostjazz, mainstream, avantgarde eller verdensmusik. Spiller det danske sommervejr op med solskin eller regn, er der mulighed for en koncert enten inden- eller udendørs.
Du kan følge med i hele programmet for Aarhus Jazz Festival her.

#aarhusjazzfestival #jazz #visitaarhus

Åbningstider

15/07/2017 - 22/07/2017 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Telefon

+45 28604791

Fakta

  • Type

    • Festival
    • Musik
  • Udvalgte events

    • National event

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.194995999
Latitude : 56.154061