Aarhus Jazz Festival

Aarhus kommer til at syde af jazz i otte dage, når Aarhus Jazz Festival går i luften med 350 koncerter fordelt rundt på byens torve, pladser, telte, museer, cafeer, klubber og spillesteder. Aarhus Jazz Festival 2017 skydes officielt i gang i Musikhuset Aarhus den 15. juli kl. 20:00 med den internationale verdensstjerne Jamie Cullum og Aarhus Jazz Orchestra til et brag af en åbningskoncert. Mange af de øvrige koncerter finder sted i dagtimerne, og de fleste er med gratis adgang.

Jazz overalt i byen

Når du er til Aarhus Jazz Festival, er der musik i hele byen - fra Bispetorv til Klostertorv, Moesgaard Museum, Den Gamle By, på Dokk1 og ARoS, du finder jazz i verdensklasse overalt i byen. Udvælg de koncerter, du ikke vil gå glip af, eller gå rundt i byen og lad dig overraske. 

En festival for alle 

Aarhus Jazz Festival er en smagfuld cocktail, hvor der er jazz for enhver smag. Uanset om du er til traditionel jazz, børnejazz, frokostjazz, mainstream, avantgarde eller verdensmusik, kan du finde det på Aarhus Jazz Festival.
Du kan følge med i hele programmet for Aarhus Jazz Festival her.

Japan Now! og Late Night Jazz Jam

I 2017 har Aarhus Jazz Festival fokus på nutidig japansk jazz og store internationale navne som Jamie Cullum, Madeleine Peyroux, Mike Stern og Randy Brecker Band. Desuden er der Late Night Jazz Jam hele ugen, hvor du kan fylde nattens sene timer med musik. 

Aarhus Jazz Festival foregår fra den 15. - 22. juli 2017.

Der er gratis adgang til de fleste koncerter til Aarhus Jazz Festival. 

#aarhusjazzfestival #jazz #visitaarhus

Åbningstider

15/07/2017 - 22/07/2017 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Telefon

+45 28604791

Fakta

  • Type

    • Festival
    • Musik
  • Udvalgte events

    • National event

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.194995999
Latitude : 56.154061